Local

Universitatea Tehnică din Iași modernizează cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu”! Investiția este de 100.000 de euro

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Universitatea Tehnică din Iași modernizează cantina din Campusul Tudor Vladimirescu Investiția este de 100.000 de euro
Cantina din Campusul "Tudor Vladimirescu" va fi reabilitată

Cantina din „Tudor Vladimirescu” va fi modernizată cu banii Universității Tehnice. Intervențiile vor fi realizate la rețeaua de climatizare. Procedura pentru execuția lucrărilor este programată la începutul lunii noiembrie 2021. Prețul cel mai mic este un criteriu de selecție a ofertelor

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași anunță noi investiții. De data asta este vorba despre modernizarea cantinei din Campusul „Tudor Vladimirescu”. Este vorba de reabilitarea sistemului de climatizare. Licitația pentru execuția lucrării este programată pe data de 08.11.2021. Valoarea estimată a contractului este de 588.235 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro.

„Spațiul supus amenajării este Cantina Studențească «Tudor Vladimirescu», având regim de înălțime demisol+parter+1et. Din punct de vedere structural, clădirea are o structură de rezistență pe cadre din beton armat și planșee din beton armat. Suprafața construită desfășurată este de 1.062 mp. Lucrările de reabilitare propuse constau în refacerea sistemului de climatizare planuri anexă și adaptarea, respectiv refacerea instalațiilor în conformitate cu propunerea de amenajare. La începerea lucrărilor de reabilitare, executantul va asigura debranșarea echipamentelor la care intervine de la utilități. Pe parcursul efectuării lucrărilor, executantul va respecta condițiile de protecție a muncii”, se arată în caietul de sarcini.

Autoritatea contractantă a comandat mai multe echipamente

Conform documentației, autoritatea contractantă va achiziționa o centrală de tratare aer simplu, pompe de circulație agent termic, la care se adăugă și montajul tubulaturilor etc.

„Executantul va asigura depozitarea, transportul și predarea la depozitul de deșeuri a tuturor deșeurilor rezultate în urma lucrărilor. Deșeurile valorificabile, precum metale sau altele produse, vor fi predate beneficiarului. Executantul va suporta toate cheltuielile pentru realizarea lucrărilor (transport, procurare de materiale, manopere, montaj, proiectare și alte cheltuieli imprevizibile ce se subînțeleg din prezentul caiet de sarcini). Accesul în campus este permis doar cu autovehicule cu sarcina maximă de 7,5 tone”, se mai arată în documentația procedurii.

Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. La un moment dat, Universitatea Tehnică oferea burse studenților care prestau activități de voluntariat în cadrul cantinei.

Universitatea Tehnică cumpără alimente pentru cantina din campus

Totodată, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași anunță noi achiziții de alimente pentru cantina din campus. Recent, a fost demarată licitația pentru furnizarea mai multor loturi de alimente, 14 la număr. Valoarea estimată a contractului este de 4.790.492 lei, fără TVA, aproape 1 milion de euro. La procedură s-au prezentat nu mai puțin de 14 societăți: Stedyan Com SRL, Davio Pan Grup Impex SRL, Comprodcoop SRL, Carpatis SRL, Strungariu & Co Rigams LM SRL, Saltempo SRL, M&R SRL, Agropan Impex SRL, Mopan Suceava SA, Ama Fruct CP SRL, Corex SRL, Amia Invest SRL, Spicul 2 SRL, Cofetăria Toffee SRL. Ultimele date arătau că un număr de 900 de studenții foloseau serviciile cantinei.

Printre produsele solicitate se numără făină, zahăr, lapte condensat, ciocolată, drojdie proaspătă, conserve, condimente, borș din tărâță de grâu, aripi de pui, ficăței de pui, pulpe dezosate de pui, preparate din carne de porc, produse lactate, ouă de găină, produse de cofetărie și patiserie, produse de panificație, sucuri naturale, băuturi nonalcoolice, legume proaspete și fructe, legume congelate, produse congelate etc. Produsele vor fi achiziționate prin intermediul unui acord-cadru cu o valabilitate de 12 luni. Mai multe firme vor să furnizeze alimente și la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași.

Adauga un comentariu