Stiri si curiozitati

Urări de „La mulți ani” pentru bărbați. Ce mesaje le poți transmite cu ocazia zilei lor de naștere

Publicat: 27 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urări de La mulți ani pentru bărbați. Ce mesaje le poți transmite cu ocazia zilei lor de naștere
Fie că sunt amuzante sau nu, urările de "La mulți ani" pentru bărbați nu trebuie trecute cu vederea

Urările de „La mulți ani” pentru bărbați sunt un prilej prin care le puteți spune cât de mult înseamnă pentru voi în ziua lor specială. Fie că vă este tată, prieten sau frate, mereu le veți aduce un zâmbet pe chip când vor vedea că v-ați gândit la ei. Dacă doriți puteți opta pentru o urare amuzantă.

Zilele de naștere sunt un prilej prin care le puteți spune oamenilor din viața voastră cât de mult îi iubiți. Printr-o urare le puteți face întreaga zi mai frumoasă.

Urări de „La mulți ani” pentru bărbați. Ce mesaje deosebite le puteți trimite?

Cu toate că bărbații sunt de obicei firi mai reci și distante, aceștia vor aprecia mereu că le urezi „La mulți ani” cu ocazia zilei de naștere. Fie că îți este prieten, fiu, frate sau tată se vor bucura să îți vadă mesajul. Bărbații din jurul nostru mereu încearcă să fie protectivi și să ne fie alături, de aceea este important să îi facem să se simtă speciali. Printr-o urare simplă putem să le transmitem cât de mult înseamnă pentru noi. Fie că le spunem printr-un mesaj sau le pregătim o surpriză, aceștia se vor bucura să vadă că ne-am gândit la ei. 

Dacă îți este un bun prieten poți opta pentru următorul mesaj: „Îți mulțumesc pentru momentele în care ai fost mereu lângă mine și pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit atunci când am avut nevoie. La mulți ani, prieten drag! Să ai o zi de naștere la fel de specială ca și tine!”. În cazul în care este ziua de naștere a tatălui vostru, îi puteți trimite următorul mesaj: „La mulți ani, dragului meu tată! Nu am cum să exprim în cuvinte cât de mult însemni pentru mine. Îți mulțumesc pentru momentele în care m-ai sprijinit, dar și pentru cele în care m-ai certat. Am învățat de la tine multe lucruri minute.” Chiar dacă nu v-ați înțeles poate mereu și au fost neînțelegeri între voi, urările pentru frați nu trebuie să lipsească. Un mesaj pe care îl puteți transmite acestuia este: „În această zi îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele. Acum ca e ziua ta de naștere am să trec cu vederea că ai zgâriat mașina și nu am să îi spun mamei. La mulți ani!”

Mesaje amuzante pe care le poți trimite bărbaților de ziua lor de naștere

Mesajele de „La mulți ani” amuzante pot fi o variantă creativă prin care îi puteți transmite cât de mult înseamnă pentru voi. Prin intermediul acestora îi puteți spune într-un mod aparte ceea ce simțiți pentru persoana respectivă. Urările amuzante sunt indicate atunci când știți că bărbatul căruia îi scrieți are simțul umorului. Uneori acestea pot supăra persoana în cauză și nu ați vrea să îi stricați ziua de naștere fără intenție. Un mesaj pe care îl puteți transmite tatălui este: „Vinul nu este singurul lucru care se îmbunătățește odată cu vârsta. La mulți ani, dragă tată!”. 

Dacă doriți să îi transmiteți o urare amuzantă fratelui puteți opta pentru: „Chiar dacă anii au trecut și nu mai ești petrecărețul de altă dată, eu tot te iubesc. La mulți, fratelui meu drag!”. Prietenii apropiați probabil sunt cei mai indicați când vine vorba de trimiterea mesajelor amuzante. Aceștia nu se vor supăra niciodată și le vor aduce un zâmbet pe buze. Dacă doriți o urare pentru un prieten, puteți opta pentru: „Anii tăi de tinerețe au trecut. Îmi pare rău să te anunț că nu mai poți zbura din floare în floare și trebuie să te așezi la casa ta. La mulți ani, celui mai bun prieten ce mi-a fost alături mereu!”

Fie că sunt amuzante sau nu, urările de „La mulți ani” pentru bărbați nu trebuie trecute cu vederea. Acestea sunt un mod prin care le puteți arăta recunoștința și aprecierea. În cazul în care se apropie ziua iubitului și nu v-ați gândit încă la mesajul pe care doriți să îl trimiteți, vă puteți inspira din urările pentru acesta.

Adauga un comentariu