Magazin

Urări de Sf. Nicolae cu imagini. Legenda Sfântului ocrotitor al copiilor

Publicat: 04 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urări de Sf. Nicolae cu imagini. Legenda Sfântului ocrotitor al copiilor
Legenda Sfântului Nicolae spune că întreaga sa viață a fost dedicată îngrijirii săracilor

Ziua Sfântului Nicolae este sărbătorită în fiecare an pe 6 decembrie în țările creștine. În această zi binecuvântată, trimiterea de urări călduroase și cadouri celor dragi este un lucru important de făcut. De fapt, Moș Crăciun și Moș Gerilă sunt derivări ale Sfântului Nicolae. Sărbătorește această zi cu cei dragi, trimițându-le cele mai bune mesaje și urări de Sf. Nicolae însoțite de imagini, prin Whatsapp sau Facebook, pentru a răspândi bucuria din această zi specială.

Urări de Sf. Nicolae. Imagini

Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje și urări de Ziua Sfântului Nicolae, perfecte pentru a le trimite prietenilor și rudelor tale.

Îți urez o zi a Sfântului Nicolae foarte fericită… O viață plină de fericire și cizme cu multe cadouri.
În această zi sfântă, îmi doresc ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să vă binecuvânteze cu toată fericirea și dragostea… bunătatea și generozitatea… sănătatea și prosperitatea… Vă urez să sărbătoriți această ocazie specială cu bucurie și veselie alături de cei dragi.

Cu ocazia zilei Sfântului Nicolae, îți doresc ca viața să vă fie plină de dulceață și bucurie eternă… Să ai parte de o zi binecuvântată, și de zâmbete și momentele frumoase de-a lunful călătoriei tale prin viață… Dumnezeu să te binecuvânteze!

Cu ocazia specială a zilei Sfântului Nicolae, dorința mea este ca tu să fii binecuvântat cu tot ceea ce ți-ai dorit vreodată, cu toată puterea și vigurozitatea de a-ți atinge obiectivele și de a reuși întotdeauna în cee ce îți propui… O zi cu liniște în suflet!

Vă doresc întregii familii să fiți astăzi și întotdeauna binecuvântați cu fericire și sănătate… armonie și prosperitate… afecțiune și unitate… Sfântul Nicolae să vă binecuvânteze cu cele mai bune lucruri!
Nu știam ce îți va trimite Sfântul Nicolae în această zi specială… prin urmare, îți trimit multă dragoste, grijă, afecțiune și îmbrățișări pentru a face această zi minunată și mai specială pentru tine… Îți urez o zi binecuvântată de Sfântul Nicolae!

Legenda Sfântului ocrotitor al copiilor

Povestea vieții lui Moș Nicolae începe încă de la nașterea sa. Datorită devotamentului său pentru studiu încă din copilărie, părinții l-au susținut, iar la doar 19 ani, el devenise deja preot. Generozitatea sa era binecunoscută și a atins culmea după moartea părinților săi, când mica lor avere a fost folosită pentru construirea unei mici biserici, iar restul a fost împărțita săracilor.

Legenda Sfântului Nicolae spune că întreaga sa viață a fost dedicată îngrijirii săracilor, a văduvelor și a orfanilor. Se crede că el a salvat trei surori de la o soartă crudă, deoarece erau atât de sărace încât nu se puteau căsători. Peste noapte, se spune că el le-a lăsat trei punguțe cu galbeni pe marginea geamului. Dimineața, când au deschis fereastra, banii au căzut în ghetele așezate alături, asigurându-le astfel zestrea necesară pentru căsătorie.

Există și legende mai înspăimântătoare despre Moș Nicolae. Se spune că acum sute de ani, în timpul vieții sale sfinte, trei copii mici au dispărut, iar satul întreg a căutat fără succes. Aceștia erau ținuți prizonieri de un măcelar malefic. Moș Nicolae a fost cel care i-a găsit și i-a salvat, aceasta fiind o versiune ce îl pune în lumină, căci legenda inițială părea să fie desprinsă parcă din poveștile Fraților Grimm. Sărbătorește această zi specială trimițându-le celor dragi cele mai frumoase urări de Sf. Nicolae, însoțite de imagini, pentru a răspândi fericire și voie bună!

Adauga un comentariu