Local

Val de angajări la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași. Ce posturi au fost scoase la concurs

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Val de angajări la Maternitatea Cuza Vodă Iași. Ce posturi au fost scoase la concurs
În perioada următoarea se vor face mai multe angajări la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași. La concurs au fost scoase, 2 posturi de asistent medical, 5 posturi de infirmier, 3 posturi de îngrijitor și 1 post de telefonist

În perioada următoarea se vor face mai multe angajări la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași. La concurs au fost scoase, 2 posturi de asistent medical, 5 posturi de infirmier, 3 posturi de îngrijitor și 1 post de telefonist. Dosarele de concurs vor putea fi depuse până în data de 25 iulie 2022, la ora 13.00.

Persoanele care doresc să se angajeze la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași trebuie să aibă cetățenie română, cetățenia altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România. Trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit. Persoanele care doresc să se participe la concursul de angajare desfășurat la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași trebuie să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale; capacitate deplină de exercițiu; o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează și îndeplinește condițiile de studii și de vechime, potrivit cerințelor postului. Totodată, candidații trebuie să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unor infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciu, care împiedică înfăptuirea justiției.

Angajări la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași: Au fost scoase la concurs 11 posturi

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” Iași organizează în data de 2 august 2022, la ora 9.00, concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante, pe perioadă nedeterminată. Astfel, unitatea medicală dorește să angajeze un asistent medical licențiat în specialitatea medicină generală, cu normă întreagă, în cadrul secției ATI, și un asistent medical debutant PL în specialitatea medicină generală, cu normă întreagă, în cadrul compartimentului Bucătărie dietetică. Maternitatea „Cuza Vodă” Iași angajează un infirmier cu normă întreagă, în cadrul secției Obstetrică I, un infirmier cu normă întreagă, în cadrul secției Obstetrică III, un infirmier debutant, cu normă întreagă, în cadrul compartimentului Spitalizare zi, și un infirmier debutant, cu normă întreagă, în cadrul secției ATI.

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” Iași are vacante 3 posturi de îngrijitor. Unitatea medicală angajează un îngrijitor cu normă întreagă, în cadrul secției Obstetrică II, un îngrijitor cu normă întreagă în cadrul compartimentului Gravide cu risc, precum și un îngrijitor, cu normă întreagă, în cadrul compartimentului Medicină Materno Fetală. De asemenea, în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” Iași este vacant și un post de muncitor II-Telefonist, cu normă întreagă, în cadrul centralei telefonice.

Calendarul după care se va desfășura concursul de angajare

Pentru posturile de îngrijitor, infirmier și telefonist, candidații vor putea să-și depună dosarele de concurs la sediul instituției până în data de 25 iulie 2022, la ora 13.00. Selecția dosarelor se va desfășura în data de 26 iulie 2022, urmând ca rezultatele să fie afișate în data de 27 iulie 2022. Contestațiile legate de această etapă a concursului de angajare vor putea fi depuse în data de 28 iulie 2022, urmând ca în data de 29 iulie 2022 să se afișeze rezultatele contestațiilor privind selecția dosarelor. Proba scrisă va avea loc în data de 2 august 2022, rezultatele fiind făcute publice pe 3 august 2022. Interviu se va desfășura în data de 8 august 2022, urmând ca în data de 9 august să fie afișate rezultatele interviului.

Contestațiile vor putea fi depuse în data de 10 august 2022, rezultatele după soluționarea contestațiilor fiind afișate pe 11 august 2022. Pe 12 august 2022, vor fi afișate rezultatele finale ale concursului. În ceea ce privește postul de asistent medical licențiat dosarele vor putea fi depuse până în data de 25 iulie 2022, ora 13.00. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 2 august 2022, proba practică se va desfășura în data de 8 august 2022, iar proba interviului se va desfășura în data de 12 august 2022. Rezultatele finale ale concursului de angajare de la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași vor fi afișate în data 19 august 2022.

Adauga un comentariu