Cancan ultimă oră

Val de reacții după ce Paula Seling a postat primele imagini cu fiica sa

Publicat: 22 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Val de reacții după ce Paula Seling a postat primele imagini cu fiica sa
Val de reacții după ce Paula Seling a postat primele imagini cu fiica sa

Artista Paula Seling a făcut publice primele imagini cu fata ei, Elena. Micuța are nouă ani și a intrat în familia Paulei și a lui Radu Bucura pe vremea când avea trei ani.

Cântăreața a ținut secret acest lucru pentru ca Elena să nu fie ținta unor comentarii negative, însă astăzi, Paula Seling a făcut totul public pe pagina sa de Facebook.

„Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine…”

Paula Seling a făcut publice câteva fotografii cu fiica sa, fiind însoțite și de un mesaj emoționant. Elena Bucura Seling este fetița adoptată de Radu Bucura și Paula Seling.

„Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, si este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi.

La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al noualea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice, ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă. Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial și pot să se necajească unii pe alții, în comunitate.

Într-o zi m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietena i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că „Paula Seling nu are copii!”. Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în ața fel încât să o afecteze pe ea.

Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine și mi-a spus: „Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine”, este mesajul Paulei pe Facebook.

Fanii au reaționat imediat

Fanii au reaționat imediat la postarea artistei și a stârns numergoase reacții. Oamenii au fost bucuroși să afle marea veste, dar totodată există și câteva comentarii negative.

„Cu lacrimi de bucurie am citit, ești o adevarată leoaică ce îsi apară puiul și stabileste granițele pentru necunoscuți! Minunată fata! Creștere frumoasă”.„Cea mai frumoasă veste, cea mai cea bucurie! Slavă lui Dumnezeu, tare mă bucur pentru voi!”.

„Paula Seling este un model de urmat în societatea în care traim. Mereu și-a urmat calea, în liniște, fară a fi nevoie să demonstreze nimănui absolut nimic! Iată de ce o admir! Pentru ființa care este! Sărbatori cu multa pace!”

„Mi se pare un pic infatuat, textul de prezentare… Sunt artiști mult mai mari și mai modești care nu „ațâță focul” cu un astfel de conținut de text”, sunt câteva dintre comentariile la postare.

Adauga un comentariu