Mozaic muzical

Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa. Este scandal în muzica populară

Publicat: 14 iun. 2021
Valentin Sanfira in costum popular
Recent, Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa la TV după ce a fost pus să o caracterizeze.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa, iar în cele din urmă a fost pus la punct de către cântăreața Daniela Ploia. Artistul a avut o ieșire dură la adresa colegei lui de breaslă.

Invitat într-o emisiune tv, Valentin Sanfira a surprins pe toată lumea cu descrierea pe care i-a făcut-o Margaretei Clipa.

Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa la TV

Valentin Sanfira i-a adresat cuvinte nu tocmai potrivite Margaretei Clipa, atunci când a fost rugat să spună trei lucruri despre artistă.

„Direct îți spun. Este un pic îmbârligătoare, ca să zic așa. E și interpretă și interpretează așa și îi place să povestească. Știi cum e la țară? La țară nu era Facebook, se ducea Țața Floarea și zicea „auziți, s-a spânzurat găina lui Leana în gard” și până în capătul satului s-a înțeles că s-a spânzurat Leana în gard. Duce vorba. I-am și zis-o în față. Au, nu toți, senzația că acolo s-a terminat totul… se cred Dumnezeii muzicii. E plină de sine, se și vede. Cel mai rău și e nasol. Am mai multe. Doar trei trebuie să zic? Mai zic una. Asta cu fățărnicia, e prieten cu toată lumea”, a spus artistul.

Daniela Ploia a luat atitudine

Imediat, atitudine a luat o altă cântăreață, Daniela Ploia. Aceasta l-a pus la punct pe Sanfira. ”N-ai cum să jignești o artistă de calibrul doamnei Margareta Clipa și Niculina Stoican…e prea sigur pe el. El e pentru vârsta lui un artist bine cotat..dar experiența celor două doamne ale folclorului românesc o dobândește în timp odată cu trecerea anilor. Rușinică. Am avut o părere bună despre el. S-a schimbat mult după căsătoria cu acea domnișoară care e frumoasă. În fine…m-a enervat că a jignit așa artiste. Urât”, a spus Daniela Ploia.

”Pe mine personal Valentin m-a dezamăgit profund. N-ai cum să te crezi tu pe aceeași scara ierarhică cu o artistă desăvârșită. Dacă dumneaei a lăsat impresia de „fățarnică” a lăsat-o pentru că tu ești mult prea jos ca și artist comparativ cu dânsa. Ține de cei 7 anișori să îți permiți să vorbești atât de doamna Margareta Clipa, cât și de doamna Niculina Stoican. Sunt tezaur pentru folclorul autentic. Și tu te-ai dezvoltat frumos, ai har..dar aroganța te face să decazi în fața publicului. Puteai vorbi de colegi de aceeași vârstă și aceeași experiență cu tine”, a continuat artista.

Valentin Sanfira este căsătorit civil cu cântăreața Codruța Filip. Cei doi și-au unit destinele pe 10 octombrie 2020.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, declara pe atunci Valentin Sanfira.

Recent, Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa la TV după ce a fost pus să o caracterizeze.

Comentarii
  • Asa si este Margareta Clipa. Chiar ca nu a spus tot. Am avut ocazia sa o cunosc personal la niste zile ale comunelor organizate de Primarii.

  • cine este nulitatea de samfira care nici să cînte frumos nu știe—dar se crede mare vedetă ——bă căcărează mai ai de halit multă mămăligă pînă să ajungi la rangul margaretei clipa

  • RUȘINE, dacă ai cei 7ani educație nu poți să vorbești despre o colega atît de urît ,păcat că îți arăți inteligența astfel !

Adauga un comentariu