BZI LIVE

LIVE VIDEO – Vârsta la care femeile devin mame – tendințe, depresia post-partum și scăderea accesibilității la metode contraceptive. Subiectul este dezbătut de dr. Irina Cațighera, medic primar planificare familială, la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 23 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 24 octombrie 2023, de la ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezentă dr. Irina Cațighera, medic primar de planificare familială în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie ,,Cuza Vodă” Iași. Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre vârsta la care femeile devin mame. În România, vârsta medie la care femeile dau naștere primului copil a crescut la 28 de ani, conform celor mai recente studii. Care sunt factorii ce conduc spre depresia post-partum și dacă sunt ei influențați de vârstă va explica medicul. De asemenea, va fi abordat și subiectul metodelor contraceptive și accesibilitatea asupra lor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu