Titlurile zilei

Vedeta de televiziune Iulia Vântur se luptă pentru averea de la Iași. Iubita lui Salman Khan s-a trezit cu un proces din senin pentru un teren pe care îl deține împreună cu tatăl ei

Publicat: 08 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vedeta de televiziune Iulia Vântur se luptă pentru averea de la Iași. Iubita lui Salman Khan s-a trezit cu un proces din senin pentru un teren pe care îl deține împreună cu tatăl ei
Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur a câștigat, la prima instanță, procesul care îi fusese intentat ei și tatălui ei, Valentin, de către un vecin. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins acțiunea formulată de Constantin Ursu. Acesta solicita constatarea nulității absolute a unui titlu de proprietate ce îi privește pe Valentin Vântur și pe fiica sa

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a câștigat un proces care îi fusese intentat la Iași! Astfel, iubita lui Salman Khan poate răsufla ușurată. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins ieri acțiunea formulată de Constantin Ursu în contradictoriu cu Iulia Vântur și tatăl ei, Valentin Vântur.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate. Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, au precizat judecătorii ieșeni.

Totuși, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Iulia Vântur și tatăl ei, chemați în judecată de un vecin

De dragul vestitului star bollywoodian Salman Khan, Iulia Vântur s-a stabilit în India, dar nu a scăpat de problemele din România. Astfel, fosta prezentatoare TV a fost dată în judecată și risca să piardă „zestrea” pe care i-au pregătit-o părinții.
Mai exact, procesul intentat de Constantin Ursu vedetei de televiziune Iulia Vântur și tatălui ei, Valentin, a început pe 1 august 2019. Reclamantul le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să dispună anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil. Acel titlu de proprietate îi privește în mod direct pe Iulia Vântur și pe tatăl ei.

Succes la Bollywood pentru vedeta din Iași

Iulia Vântur a început deja să-și facă un nume la Bollywood. Vedeta a primit un rol într-un film de lung-metraj, apare în emisiuni de televiziune și show-uri mondene, iar relația ei cu superstarul Salman Khan ține prima pagină a marilor ziare din India. Astfel, fosta prezentatoare TV a jucat în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni. În acel film, Iulia Vântur interpretează rolul Giuliei, o tânără de origine poloneză care – îndrăgostită de India – decide să se mute și se căsătorește cu un indian. Povestea de dragoste ia, însă, o altă turnură.
Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980, în Iași. Ea este prezentatoare de televiziune, actriță și model. Timp de 10 ani, ea a fost prezentatoarea știrilor la o televizune națională.

Ieșeanca a luat numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, Iulia Vântur fiind considerată una dintre puținele vedete TV care au prezentat numai emisiuni live. Iubitul Iuliei Vântur, pe numele său Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965, în Indore, India. Acesta este actor, producător și cântăreț. De remarcat este faptul că starul de la Bollywood are 4 frați, care activează, la rândul lor, în lumea filmului. Revenind la procesul de la Iași al iubitei lui Salman Khan, urmează a se vedea dacă sentința va fi sau nu contestată. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii de la instanța superioară să stabilească ce se va întâmpla în continuare în procesul Iuliei Vântur.

Adauga un comentariu