Cancan

Veronica Vulpița, transformare totală. Cum arată soția lui Viorel Stegaru după ce a lipsit de pe rețelele de socializare

Publicat: 30 nov. 2021
Veronica Vulpița
După ce a născut a doua oară, Vulpița a devenit o prezență tot mai rară pe rețelele de socializare

Veronica Stegaru, cunoscut drept Vulpița în urma participării la emisiunea Acces Direct, nu mai arată așa cum își obișnuise fanii. Între timp, tânăra s-a făcut femeie de casă, a devenit mamă pentru a doua oară și nici nu mai apare la TV. Acum, după o lungă absență din mediul online, Veronica Vulpița a postat un nou mesaj pe Instagram.

Veronica, soția lui Viorel Stegaru, a revenit la viața de la țară și se pare că se simte în largul ei. După ce a încheiat aparițiile în emisiuni TV, Vulpița a mai fost o perioadă bună activă pe contul de Instagram, după care s-a instalat liniștea și nimeni nu a mai știut nimic de ea. Acum, Veronica alias Vulpița a revenit pe conturile de socializare cu un mesaj pentru fani.

Ce a anunțat Veronica Vulpița pe Instagram

Unii au criticat-o, însă alții au îndrăgit-o și continuă să o urmărească pe rețelele de socializare unde Veronica postează din ce în ce mai rar. După o perioadă lungă în care nu a mai ținut legătura cu fanii ei, Vulpița a revenit cu o postare. Ea a publicat o poză în care zâmbește și a anunțat că toți cei patru membrii ai familiei ei sunt bine.

Ei bine, s-au schimbat multe în viața Vulpiței de când nu mai apare în emisiuni TV. În primăvară, tânăra a devenit mamă pentru a doua oară și a revenit în mediul rural, la Belcești, împreună de soțul ei Viorel. În urmă cu câteva luni, Veronica a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei și al lui Viorel, iar acesta îi ocupă tot timpul. Probabil de aceea, Veronica a rărit postările pe conturile de socializare, ultima fiind din luna martie.

Acum, Vulpița s-a gândit că ar fi cazul să le spună fanilor că este bine și că petrece timp în sânul familiei. Se pare că a și fost așteptată de fanii de pe rețelele sociale, pentru că postarea ei a adunat într-un timp destul de scurt, peste 6.000 de aprecieri. E drept, pozele pe care le postează acum Vulpița, fără make-up și păr aranjat, rochii cu paiete și pantofi cu toc, sunt diferite de imaginea pe care o afișa în perioada în care apărea în fiecare zi la televizor.

Veronica și Viorel Stegaru au revenit în mediul lor natural

După ce au ieșit din lumina reflectoarelor, Veronica și Viorel Stegaru s-au întors acasă, după ce s-au bucurat de 8 luni de celebritate. În această perioadă ei au avut parte de apariții la TV, melodii scoase pe bandă rulantă și fani în social media. Acum, după ce au devenit părinți, Veronica și Viorel încearcă să își construiască o viață frumoasă împreună, însă nori negri se mai abat uneori asupra lor din cauza mamei lui Viorel. Se pare că femeia este foarte atentă la ceea ce face Vulpița și o monitorizează permanent. Mai mult, mama lui Viorel iar interzice tinerei să își folosească telefonul și chiar și să își viziteze părinții.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții”, a povestit un vecin despre ceea ce trăiește în prezent Veronica Stegaru alias Vulpița.

Adauga un comentariu