Sport

Veste bună pentru Gigi Becali! Dennis Man, pe lista unui club din Anglia. Fanii îl cer la echipa

Publicat: 05 iun. 2020
Dennis Man s-ar putea transfera de la FCSB la Birmingham, acolo unde este foarte dorit de fanii echipei
Dennis Man s-ar putea transfera de la FCSB la Birmingham, acolo unde este foarte dorit de fanii echipei

Gigi Becali are parte de vești bune în această perioadă. Dennis Man s-ar putea transfera de la FCSB la Birmingham, acolo unde este foarte dorit de fanii echipei

Gigi Becali are parte de vești bune în această perioadă. După ce s-a vorbit de interesul celor de la Galatasaray pentru Florinel Coman, a venit rândul englezilor să vorbească despre o altă „perlă” de la FCSB. Fanii celor de la Birmingham City au scris pe Twitter despre interesul echipei lor favorite pentru Dennis Man. Aceștia susțin că jucătorul de la FCSB va ajunge în curând în Anglia.

Dennis Man, dorit de suporteri la Birmingham

„Din ce aud pe piața de transferuri, se pare că vom căuta jucători. Dennis Man este un jucător pe care Birmingham l-a urmărit recent și se pare că va fi una din țintele acestei veri”, au scris englezii pe contul de Twitter BluesTalk.

„Nu a fost făcută încă nicio ofertă pentru tânărul român, doar un interes puternic al celor de la Birmingham”, se mai scrie pe același cont de Twitter.

Nu este pentru prima dată când se vorbește de un transfer al lui Man în Anglia, la Birmingham, s-a întâmplat acest lucru și în iarnă, dar Becali nu a fost mulțumit de ofertă.
Din informațiile apărute în iarnă, FCSB ar fi avut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Man, dar Becali vrea o sumă mai mare.
Finanțatorul FCSB susținea în urmă cu ceva timp că are o ofertă de 15 milioane de euro, din Italia, pentru tânărul internațional.

21 de ani are Dennis Man.
5 milioane de euro este cota de piață a lui Man, conform transfermarkt.com.

Adauga un comentariu