Local

Veste bună pentru ieșeni! Compania Blue Air anunță reluarea unor rute de zbor începând cu luna iunie

Publicat: 24 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste bună pentru ieșeni Compania Blue Air anunță reluarea unor rute de zbor începând cu luna iunie
Din luna iunie vor fi reintroduse zborurile către Londra, Torino și Munchen de pe Aeroportul Iași

Anul 2022 oferă noi oportunități pentru persoanele care își doresc să aibă din nou posibilitatea de a vizita unele dintre cele mai mari orașe ale lumii. Compania Blue Air va relua începând cu luna iunie a acestui an unele curse, astfel că pasagerii vor simți din nou ce înseamnă ,,normalitatea” după doi ani în care condițiile de călătorie au fost foarte restricționate.

Luna iunie a acestui an vine cu vești îmbucurătoare pentru ieșeni, astfel că vor fi reluate câteva dintre rutele către unele dintre cele mai iubite orașe ale lumii. Conform spuselor directorului Blue Air, biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

Aeroportul Iași
Conform directorului general al aeroportului, parteneriatul cu BlueAir este foarte benefic pentru dezvoltarea instituției pe care o are în subordine

Oportunități de zboruri pentru ieșeni spre marile orașe ale Europei

 colaj cu Romeo Vatră și aeroportul din Iași
Pentru anul aflat în curs, Romeo Vatră face estimări care privesc numere foarte mari ale pasagerilor care vor călători de pe Aeroportul din Iași

În luna iunie a anului 2022, vor fi reluate zborurile din Iași, cu destinațiile în unele dintre locațiile care sunt cele mai frecventate de către români.

Începând cu data de 9 iunie, ruta către Torino va fi din nou disponibilă, urmând ca pe data de 10 să li se ofere ieșenilor și oportunitatea de a zbura către orașe precum Londra (Luton) și Munchen. Cursele dintre cele două aeroporturi vor fi operate în zilele de miercuri și vineri.

Directorul BlueAir, KrassimirTanev,a afirmat faptul că în cazul unora dintre aceste zboruri, biletele sunt deja puse în vânzare, ofertele actuale ale zborurilor permițându-le  pasagerilor să călătorească fără nevoia unei escale, prin intermediul zborurilor directe.

„Blue Air se angajează să continue să își consolideze prezența în Iași. Suntem încântați să le oferim clienților noștri o nouă cursă fără escală de la Iași la Munchen și să ne extindem portofoliul de destinații operate din Iași la 13 rute directe. Odată cu orarul de vară 2022, Blue Air va conecta orașul Iași cu două importante regiuni ale Germaniei, cunoscute pentru o gamă largă de sectoare, inclusiv modă, produse alimentare și băuturi, comunicații și produse albe: Bavaria, prin ruta Iași – Munchen, și Renania de Nord-Westfalia, prin ruta Iași – Köln, anunțată încă de anul trecut. De asemenea, Blue Air oferă și mai multe opțiuni de conectare prin aeroportul București. Preturile pornesc de la 14.99 euro/segment de zbor, iar biletele sunt disponibile la vânzare pe www.flyblueair.com„, susține directorul firmei.

harta de zboruri pe 2022
Cele mai multe zboruri programate pentru anul 2022 sunt externe, curând optându-se pentru parteneriate cu anumite companii care pot oferi și zboruri interne

Romeo Vatră încurajează reluarea unor rute de zbor de pe Aeroportul Iași

persoane din echipa BlueAir
BlueAir va introduce pe aeroportul din Iași oportunități de zbor pentru orașele mari ale lumii

La începutul anului 2022, directorul general al Aeroportului Iași, romeo Vatră, și-a manifestat dorința în ceea ce privea creșterea numărului de pasageri care aleg să zboare spre alte țări sau în orașe mari ale României apelând la serviciile oferite instituția pe care o are în subordine, fiind introduse modificări în orarul de zbor.

În luna ianuarie, Romeo Vatră estima că anul în curs, Aeroportul Internațional va înregistra un număr de 800.000 de călători, raportându-se într-o notă optimistă la felul în care va involua infectarea cu virusul Sars-cov-2.

La acel moment acesta specifica faptul că sunt mai multe planuri mărețe care doresc a fi implementate în următoarele luni, acestea vizând obținerea mai multor contracte de zboruri interne.

„Lansarea zborului Iași-Munchen este o veste extraordinară pentru noi toți, fiind vorba de o rută foarte solicitată de ieșeni, și în special de mediul de business. Munchen este capitala Bavariei, cea mai dezvoltată regiune economică din Germania, o destinație care va deschide numeroase oportunități în zona noastră. În plus, ne avantajează conexiunea cu un nou hub internațional, pentru că astfel se creează legături cu aeroporturile din toată lumea.Prin deschiderea rutei Iași-Munchen se consolidează parteneriatul pe termen lung cu operatorul Blue Air. Mulțumim conducerii Blue Air pentru susținerea dezvoltării Aeroportului Iași, cel mai important aeroport din regiunea Moldovei”, a precizat directorul general al Aeroportului Iași în legătură cu reluarea unor rute de zbor începând cu luna iunie a acestui an.

Adauga un comentariu