Sport

Veste proastă pentru George Pușcaș! Va avea concurență uriașă la Reading!

Publicat: 16 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste proastă pentru George Pușcaș Va avea concurență uriașă la Reading

Reading ar putea să se întărească în atac, însă englezii nu aduc un atacant în locul lui George Pușcaș. Lucas Joao ar putea fi apt de joc în luna aprilie, când s-ar putea relua liga a doua din Anglia.
Astfel, concurența ar putea să crească la Reading, deși portughezul născut la Lisabona poate juca și alături de Pușcaș în linia de atac.
Cu 5 goluri înscrise în acest sezon de Championship, Joao n-a mai evoluat de la începutul anului, de la partida câștigată de Reading cu Fulham (2-1) pe 1 ianuarie.

Ajuns la Reading anul trecut, fotbalistul de 26 de ani a mai jucat în carieră pentru Nacional, Mirandela, Sheffield Wednesday și Blackburn Rovers.
Reading este pe locul 14 în Championship, un campionat care stă serios sub semnul întrebării, la fel ca Premier League, care ar putea să nu se mai reia.
Reading ar fi trebuit să joace pe 17 martie pe terenul lui Derby County. Echipa lui Pușcaș a obținut două victorii la rând în Championship: 2-0 cu Barnsley, respectiv 3-1 cu Birmingham City.

George Pușcaș a ajuns la 11 goluri în acest sezon, mai mult decât în orice alt sezon din cariera lui, așa că Joao are de ce să se teamă, mai ales dacă antrenorul are de ales între cei doi.
În plus, românul are la Reading un record demn de invidiat. Atacantul trecut și pe la Inter, Bari, Benevento și Novara este cel mai bun marcator al echipei din ultimii opt ani.

Adauga un comentariu