Magazin

VESTE TERIBILA pentru fanii papusilor Muppets

Publicat: 16 feb. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
VESTE TERIBILA pentru fanii papusilor Muppets
1
Actorul John Henson, fiul creatorului papusilor Muppets si al serialului de succes „Sesame Street„, Jim Henson, a murit la varsta de 48 de ani, din cauza unui infarct, vineri. The Jim Henson Company a confirmat vestea sambata, pe pagina de Facebook a companiei.

Citeste si Papusile Muppets au steaua lor pe Hollywood Boulevard
 

„Cu mare tristete confirmam ca John Henson, fiul lui Jim si Jane Henson si frate al Lisei, al lui Cheryl, Brian Heather, a murit la varsta de 48 de ani, din cauza unui infarct masiv, vineri, 14 februarie, in timp ce se afla acasa cu fiica sa. John a fost actionar si membru al comitetului de conducere al The Jim Henson Company”, se arata in comunicatul de pe pagina de Facebook a companiei.
Fanii papusilor Muppets il cunosteau pe John dupa vocea sa, pe care si-o imprumutase personajului Sweetums, un capcaun urias si paros. John a lucrat, de altfel, la mai multe filme ale francizei de succes „The Muppets”, printre care se numara „Papusile Muppets si insula comorilor”, „Muppets in spatiu”, „Muppets si vrajitorul din Oz”, potrivit realitatea.net.
Tags:
Adauga un comentariu