Din lumea filmului

Veste tristă despre actriţa Catherine Deneuve

Publicat: 07 nov. 2019

Veste tristă despre actriţa Catherine Deneuve. O nouă veste tristă zguduie lumea filmului. Actriţa franceză Catherine Deneuve a suferit un nou accident vascular cerebral ischemic foarte limitat şi, prin urmare, reversibil.

„Din fericire, ea nu are niciun deficit motor şi trebuie, desigur, să-şi ia ceva timp liber”, a precizat agentul său, Claire Blondel.

Actriţa este internată într-un spital din Pariş, a afirmat familia fără a oferi alte precizări.

Catherine Deneuve si-a castigat reputatia jucand intr-o serie de filme ale renumitilor regizori Luis Bunuel si Roman Polanski. Debutul şi l-a făcut la vârsta de 13 ani, cu un rol în filmul din 1965 Leş Collegiennes.

A fost premiată de Academia Fanceza de Cinema cu premiul cea mai bună actriţă în 1980 pentru The Last Metro (1980) şi în 1982 a câştigat cu Place Vendome (1998).

Veste tristă despre actriţa Catherine Deneuve

„Le Parisien” a făcut anunţul că artista a fost spitalizată după ce s-a simţit rău în noaptea de marţi spre miercuri.

Actriţa se afla din luna octombrie în Regiunea Pariziană la filmările celui mai recent lungmetraj al regizoarei Emmanuelle Bercot, „De son vivant”.

Artistă de 76 de ani a lucrat foarte mult în ultimele 12 luni.

În acest an, ea a filmat pe insula Reunion lungmetrajul „Terrible Jungle”, ce va fi lansat în 2020.

În septembrie, a putut fi văzută pe marile ecrane în pelicula „Fete de famille”, regizată de Cedric Khan.  În decembrie va fi prezentă pe afişul filmului „The Truth”, în care joacă alături de Juliette Binoche şi Ethan Hawke.loading...

Adauga un comentariu