Cancan ultimă oră

Veste tristă pentru fanii emisiunii Acces Direct. Mirela Vaida a făcut anunțul

Publicat: 21 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste tristă pentru fanii emisiunii Acces Direct. Mirela Vaida a făcut anunțul
Din 28 februarie, emisiunea Acces Direct nu va mai fi difuzată la Antena 1

Emisiunea Acces Direct va fi scoasă din grila postului de televiziune Antena 1. Anunțul este oficial, iar măsura intră în vigoare începând cu data de 28 februarie 2022. Show-ul prezentat de către Mirela Vaida nu va mai putea fi urmărit la postul tv deținut de familia Voiculescu.

Acces Direct va fi scoasă din grila Antena 1

Din 28 februarie, Acces Direct nu va mai fi difuzată la Antena 1. Fanii emisiunii care s-au îngrijorat la gândul că emisiunea nu va mai exista deloc, trebuie să știe că o pot urmări și după data de 28 februarie, dar la Antena Stars.

Gazda emisiunii a făcut anunțul și a dat toate detaliile de interes pentru fanii telespectatori. Ei bine, Acces Direct va fi difuzată exclusiv pe Antena Stars, în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 16.00, timp de trei ore pe ediție.

„Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”, a anunțat Mirela Vaida.

Noi proiecte pe Antena 1 cu Mirela Vaida

În aceeași postare în care a anunțat că Acces Direct se mută exclusiv pe Antena Stars, Mirela Vaida a spus că în curând vine cu proiecte noi și pe Antena 1. Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, care de-a lungul timpului s-a aflat la cârma mai multor show-uri tv cu mare priză la public.

Acces Direct este o emisiune lăudată și criticată deopotrivă datorită subiectelor pe care le dezbate zilnic. Conform Libertatea, Cristian Ionescu, head of channel Antena Stars a declarat, printr-un comunicat, că a venit timpul să dea mai multă forță vocii Antena Stars.

Potrivit cu spusele sale, postul va acorda mai multă atenție poveștilor oamenilor simpli, ale celor din spatele reflectoarelor prin alocarea unui număr de trei ore de emisie pe zi, de Acces Direct.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu