Cancan ultimă oră

Vestea momentului în showbiz-ul românesc! Dana Badea, iubita lui Alin, este însărcinată în patru săptămâni. Anunțul a fost confirmat de mama tiktok-erului: „O să avem…”

Publicat: 07 ian. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Vestea momentului în showbiz-ul românesc Dana Badea iubita lui Alin este însărcinată în patru săptămâni. Anunțul a fost confirmat de mama tiktok-erului O să avem...
Dana badea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alin, iar acum cei doi se pregătesc pentru a deveni părinți

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Dana Badea, iubita lui Alin, cunoscutul tiktoker de la noi, este însărcinată în patru săptămâni. Anunțul a fost confirmat de mama tânărului. Iată declarația momentului care i-a surprins pe fanii cuplului!

Dana Badea și Alin formează unul dintre cele mai mediatizate, dar și apreciate cupluri din mediul online de la noi. Cei doi sunt des în atenția publicului, mai ales pe platforma de TikTok, acolo unde aceștia vorbesc aproape zilnic cu fanii.

Dana Badea, iubita lui Alin, este însărcinată în patru săptămâni

În ultima perioadă Dana Badea și Alin au absentat destul de mult timp de pe platforma de streaming, însă totul a avut și un motiv.

De curând, pe contul său de TikTok, mama lui Alin, cunoscutul tiktoker de la noi, a făcut un clip video live, unde a vorbit despre situația celor doi tineri.

Anunțul, confirmat de mama tiktok-erului

Mai exact, femeia a dezvăluit celor ce o urmăresc că Dana Badea este însărcinată. Ei bine, fosta ispită de la Insula Iubirii se află, în acest moment, în săptămâna a patra de sarcină și, alături de iubitul ei, Alin, se pregătesc să devină părinți.

„Am spus, am spus că este însărcinată. Am spus de 30 de mii de ori. Da, Dana e însărcinată. Trebuie să fie calmi și să nu mai bage pe nimeni în seamă. Patru săptămâni are. O să avem un boilăraș.”, a declarat mama lui Alin, cunoscutul tiktok-er de la noi, în cadrul unei intervenții live pe platformă.

Cine este Dana Badea

Dana Badea are 33 de ani, este dansatoare profesionistă şi coregraf şi a fost ispită în cel de-al cincilea sezon al show-ului Insula Iubirii. Anul trecut, Dana l-a cucerit pe Răzvan, tânărul care venise în Thailanda împreună cu iubita lui, Cati. În urmă cu câţiva ani, s-a scris că Dana i-ar fi fost ispită şi lui Florin Salam, nu doar dansatoare în videoclipurile manelistului.

Comentarii
Adauga un comentariu