Local

Vești bune de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași! Un pacient cu tumoare pe creier dar și cu infecție cu SARS-CoV-2 s-a vindecat – Video

Publicat: 18 iul. 2020
ALT=«Răzvan Zvorișteanu, antreprenorul care s-a vindecat de tumoare pe creier și de coronavirus»
Răzvan Zvorișteanu, antreprenorul care s-a vindecat de tumoare pe creier și de coronavirus

Vești bune de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași. Răzvan Zvorișteanu a fost diagnosticat cu tumoare pe creier. Acesta a fost operat de managerul unității medicale, dr. Lucian Eva. Bărbatul a fost internat 54 de zile în spital. Din fericire acum este vindecat complet. După cum au menționat și reprezentanții unității medicale, acesta este un caz unic deoarece, pe lângă boala dificilă pe care a avut-o, a contactat și virusul SARS-CoV-2.

După atât de multe zile de spitalizare, între personal și pacient s-a creat o conexiune specială. Aceștia și-au împărtășit trăirile prin intermediul unui interviu.

„Eroul nostru! Răzvan Zvorișteanu, antreprenorul operat pe creier, diagnosticat cu Covid-19 complet vindecat!

Caz unic la Spitalul Clinic de Urgență «Prof. Dr. N. Oblu» Iași. Antreprenorul, Răzvan Zvorișteanu vorbește despre cele 54 de zile de spitalizare în unitatea medicală, dar și despre cum a reușit să învingă problemele de sănătate. Astăzi, complet vindecat, Răzvan împărtășește cu noi momente emoționante, ne de sfaturi și ne zâmbește tuturor.
Am pregătit un interviu în premieră care poate fi considerat o lecție de viață.

»Sunt foarte bine, foarte bine!»

«Sunt foarte bine, foarte bine! Au fost 54 de zile de spitalizare. A fost și un șoc. Nu e tocmai plăcut să afli că dintr-o dată te trezești cu o tumoare atât timp cât până atunci nu s-a manifestat în nici un fel. Dar m-am liniștit foarte tare în momentul în care am aflat că voi fi operat chiar de managerul spitalului, doctoral Lucian EVA. Am preferat să accept diagnosticul și faptul că trebuie să trec printr-o experiență chirurgicală ceva mai dificilă. Mi s-a părut colosal cum după o operație pe creier nu simți nimic, totul e ok, adică nu-mi pierdusem nici memoria, funcționam normal.

Am rămas impresionat de patul în care am stat mai puțin de 24 de ore și care se adapta după toate pozițiile pe care le lua pacientul, eu eram un pacient. După discuția mică cu medicul de pe ATI am aflat că acest pat a costat 40.000 de euro. Stai într-un pat de 40.000 de mii de euro, un lucru wow. Dar patul ăla de 40.000 de euro mi-a rămas în minte pentru că am stat în el aproape 24 de ore și am aflat valoarea. Eu am spus că voi face tot ce ține din poziția cealaltă în care mă aflu acum, de persoană care m-am vindecat și care am posibilitatea să ajut atât cât îmi permite să o fac, drept mulțumire suplimentară.

E bine să faci bine! Și eu am primit bine la rândul meu, iar atunci dacă am putut direcționa un ajutor către spitalul care m-a găzduit atâta timp am încercat să răsplătesc cel puțin în felul acesta ca un prim pas, să zicem», a declarat Răzvan Zvorișteanu, antreprenor.

Mulțumim, Răzvan Zvorișteanu!”, se arată în mesajul postat de Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași.

Comentarii
  • De Corornavirus s-a vindecat singur .Operatia a prelungit supravietuirea .Daca era maligna -prognosticul este rezervat , cada nu era cancer atunci va fi bine

Adauga un comentariu