Magazin

Vezi cum arata Andreea Marin la prima editie a Surprizelor!

Publicat: 25 mart. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O fana a Andreei Marin a pastrat cu sfintenie o fotografie a vedetei de la prima editie a emisiunii „Surprize, Suprize” si se mandreste cu ea pe reteaua de socializare Facebook, scrie Cancan.
13 ani au trecut de cand Andreea Marin Banica aparea, pentru prima data in fata telespectatorilor drept „zana” a surprizelor. O privire atenta asupra fotografiei realizata in  17 aprilie 1999, chiar in prima editie a emisiunii, ne dezvaluie faptul ca Andreea nu si-a schimbat prea mult look-ul de la momentul in care avea 25 ani. Cu toate acestea, nici pe ea anii care au trecut nu au iertat-o.
Fotografia ne prezinta o „Zana a surprizelor” foarte slaba, cu parul scurt si nu prea machiata din 1999. Andreea Marin de astazi este insa, diferita. In tot acesti ani, s-a îngrasat, iar sarcina i-a lasat urme vizibile, solduri mult mai late, brate mai mari si un bust generos. Nici fata nu a fost iertata de trecerea timpului, chipul ei fiind acum brazdat de riduri adanci, pe care nici machiajul exagerat nu le mai poate acoperi.
Emisiunea prezentata de Andreea Marin a rulat timp de 9 ani, 18 sezoane. O sectiune importanta a programului, pe langa reintalnirile pe care le punea la cale intre membri ai acelorasi familii, o reprezentau invitatii de marca din showbiz, pe platoul show-ului venind de-a lungul anilor Bonnie Tyler, Demis Roussos, Boney M., Richard Clayderman, Julio Iglesias Jr., Samanta Fox, Sara Montiel, Adamo, Back Street Boys si Al Bano.
Adauga un comentariu