Bursa Barfelor

Viață de huzur în spitalul ăsta, tot să lucrezi așa

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Viață de huzur în spitalul ăsta tot să lucrezi așa

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre viața de huzur de la spiridoane, unde atât medicilor, cât și asistentelor, pur și simplu, nu le pasă. Spre exemplu, babele au aflat că medicii pleacă dimineață direct la cabinetele private după ce semnează condica la spital. Asta se știa dintotdeauna. Dar nu se știa că boala asta s-a întins și pe la asistente. Astea sunt înscrise pe la facultăți, dar învață în timpul serviciului și uită să mai aibă grijă de pacienți. Rup cafelele pe afară și ard zeci de țigări, în timp ce pacienții sunt lăsați să zacă în paturile din saloane. Și nimeni nu verifică dacă programul este respectat sau cum se fac pontajele. Lefurile vin în fiecare lună și nu sunt tocmai mici, dar neregulile sunt trecute cu vederea. Babele mai au povești din spitalul ăsta, dar le mai păstrează și pentru edițiile viitoare.

Comentarii
  • Tonul a fost dat de chiriac Cristina cea mai slabă directoare de îngrijiri.vine cand vrea, face ce vrea, umbla aiurea în spital, terorizează colegii din spital urla jicneste, ea este expertă în masluit pontajele.se trecea prezența si mergea la audiat în alte orașe.asa a luat bani frumoși.ea se tine de barfa.intrebati cu cecocupa în chirurgie cand era asistenta si cum a plecat? Întrebați cu ce se ocupa in medicală 1 cand era asistenta șefa?numai scandaluri, inventa certuri si baga colegi nevinovati în scandal.cand a plecat din medicală 1 toți am fost bucurosi că am scăpat de un crocodil.Acum e directoare de îngrijiri, îl săpa pe manager în stil mare .vrea sa ajunga manager.stie ca e vorba doar de timp.cum a tras sforile ani de zile sa ajunga director de îngrijiri, tot asa va da din coate sa ajunga manager.se ocupa cu plângeri si anonime la minister, e o persoană toxică, stim toți de problemele ei cu alcoolul, stim toți de relatia de amanta cu Poroh.toti salariat ii se feresc de ea.se da mare peste toate birourile din director.vine da ordin si urla apoi hrănește usa.isi aroga singura meritele altora.secprezinta salvatoare spitalului.da ordune directe la IT Runos financiar achiziții, salarii si statistica precum și peste SPIIAM.La colegele ei asistente șefa are o ură maximă, le consideră proaste ca au iubito pe simona Hurjui si pe Mavropol Petronela.le umileste si le vorbeste foarte urat.sedintele ei fără rost sunt anchete.Managerul si directorul medical nu cunosc aceste date fiindca ea joacă tare de tot.in directie este foarte mieroasa si prefăcută.are o scoala individa asta, ceva de groază.toti salariat ii ne ferim de ea.daca i se pune până pe careva urmează controale si amenințări cu comisia de disciplină.e inebunita cu amenințarea asta cu comisia de disciplină.s un om periculos si marsav .Feriți va de acest om pe nume cristina chiriac.stim si de familia lăsată pe drumuri căreia i a luat casa.

  • In upu știm toți că ea este cea care face plângeri și anonime împotriva managerului ,a inebunit când a numito Timofte pe doamna Mavropol,neștiind nesimțita că va ajunge în sfârșit director de îngrijiri.
    Așa este ne ferim toți de ea dar nu de frica ci de faptul că odată luat în vizorul ei ,urmează viață grea,teroare psihica cu celebra comisie de disciplină.Daca cineva ar lua o la bani mărunți va constata că femeia aceasta nu e chiar întreaga la minte.bine că noi in upu nu prea avem de a face cu ea.
    In spital e un fior rece când se aude de ea.niciodata salariații nu s au temut ori îngrozit de cineva din conducere cum se îngrozesc de ea.Si bârfă cu alcoolul e reală iar de ghidușiile ei nocturne de pe la DSP pentru a ajunge director știm cu toții

  • La fel e si in alte spitale. Este o curvoaica agresiva, Roxana Andrei, pila lui Simionescu taticul.Nu da pe la serviciu si isi bate joc de pacienti!

  • Așa este, multe asistente au plecat din timpul serviciului să facă facultatea de asistente medicale, sunt asistente care fac doctorat la mii de km distanță și fac și serviciu stand mai mult acasa decât la serviciu, multe asistente au al doilea serviciu si nu știu cum reușesc să lucreze la doua servicii, că multe dintre noi, asistentele plecam rupte in doua de la serviciu. Asistentele șefe sunt pontate cate 20 de zile consecutiv la serviciu, noapte zi, noapte, zi și multe dintre noi ne întrebăm cum rezistă, ce mănâncă de au atâta energie sa lucrezi cate 100 ore consecutiv. De ce nu există o egalitate între asistente, asistente ne numim, nu medici, avocați sau directori. Pe nimeni nu interesează cum se ponteaza șefele și asistentele care fac școli înalte, dar noi asistentele care nu avem relații peste relații când greșim suntem imediate luate la întrebări. Nu există dreptate și nici nu se va face, toate aceste lucruri s au petrecut sub ochii directoarei de îngrijiri Chiriac, și dacă atunci nu a făcut nimic, nici acum nu se va face. Nu lucram pe plantația nimănui, lucram la stat, iar când vrem sa spunem ilegalitățile suntem amenințați că nu avem voie sa spunem nimic. Medicii șefi de secție trebuie sa nu semneze pontajele cu sute de ore lucrate consecutiv. Dati-ne rețetă sa putem munci și noi așa, că multe dintre noi după 12 ore de munca nu mai putem ajugem acasă de oboseală.

  • Articolul este real, asa a făcut facultatea la sibiu Chiriac cristina. A facut ce a vrut ea, se poata cum vroia.
    Asa a făcut fraudă si cu pontajul ani de zile, se trecea prezența în pontaj si ea era de fapt plecată in alte județe la alte spitale cu auditul.a delapidare banii spitalului.speram ca intr o zi sa se află la B1, la TVR, la Digi , de verificat ce a făcut ca asistenta in chirurgie , de verificat de a făcut ca asistenta șefa în medicală 1, a săpat fosta asistenta șefa un om tare bun, acum a ajuns directoare de îngrijire tot rămâne pe la spate pe Hurjui si Mavropol. Ii vorbeste de rau pe timofte si Ionescu.duce vorba de la unul la altul.ieri a anunțat destrăbălată ca datorita ei sunt materiale si datorita ei sunt platiti banii de vacanță pe card.se lauda ca totul e datorita ei.
    Acum această individa intreaba direct asistentele șefie dacă au probleme si daca ii spui ceva se duce această ființă crocodil la manager si vorbeste exact pe dos, spune că lunoca respectiva nu are acel ceva datorita asistentei șefa.e ceva de groază cu debilă asta.face ședințe fără scop, vorbeste ea, dacă e întrebată ceva nu stie nimic.raspunsul ei este faceti cum ati facut si pana acum.
    Cere situații din clinici care i le raportează dr Cepoi pe care îl prezintă ca fiind tatăl managementul de calitate în sănătate.
    Si cu colega de la MANAGEMENT CALITATE a avut numai scandaluri, a sabotat, i a vrut locul, nu a reusit si i a făcut anonime peste tot ca fuge de la locul de munca si nu vine la treaba.a terorizat colega de a ajuns aia sa o salute cu capul plecat cu sărut mâna doamna director de îngrijire doamna doctor asistent principal licențiat
    .nici ea nu stie exact ce este?! Asistenta? Asistenta sefa? Directoare de îngrijiri? Șefa la MANAGEMENT?
    Cand o vedeti analizați o după mers, gesturi ,atitudine și vorba.concluzia e ca e bolnavă psihică Cristina chiriac.

  • Doamne ferește! Nu i-aș zice sărut mâna Cristinei C. nici dacă m-ar amenință cu comisia de disciplină sau cu cele mai mari comisii și sancțiuni. Cred că nu are curaj să bage pe nimeni în comisia de disciplină, pentru că totul se va răsfrânge asupra ei. Doamna de la managementul calității, nu este subordonată doamnei de îngrijiri, este subordonată managerului și ministerului sănătății. Cred că domnul manager nu știe aceste aspecte și nemulțumiri pentru că nu ar permite astfel de situații în spitalul pe care îl conduce. Eu așa cred.

  • Dacă a ajuns panarama asta de Chiriac Cristina, sa fie vedeta la ziar, spitalul e pe copac, o betiva si o urâtă, nimic feminin la ea, o mutra de cal în călduri. Auzi!! Amanta lui Poroh.
    Are si un pret?? Sau o ia la popii pe gratis?mai dati o încolo ca nu e buna de nimic. Asta e Directoare? Urâtă, grasă, proasta cu aere de divorț.

  • Doamna vedeta de la ziar acum este vedeta pe Facebook. Singura și-a urat la multi ani că de, a împlinit o vârstă și au început pupinfundistele cu felicitări, flori, degete ridicate, ce sa mai, concurență mare pentru o vedetă, mai ceva ca la concertele lui Salam și Vijelie. A ocupat juma de canapea și a pozat in mare doamna. Apropo, călcâiele le-ați spălat? Tot așa procedați cu pontatul, stați la poza și sunteți prezență în pontaj? Doamna C.cum de pe Facebook nu va da like și nu va felicită domnul manager așa cum o felicita pe fosta directoare Hurjui? Diferență mare, nu crezi?!

Adauga un comentariu