Cancan

Vica Blochina a fost eliminată și a spus tot ce se întâmplă la Survivor România! 

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Vica Blochina a fost eliminată și a spus tot ce se întâmplă la Survivor România 
Vica Blochina a fost eliminata de la Survivor Romania si a dat cartile pe fata

După eliminarea surpriză din ultimul consiliu, Vica Blochina a făcut primele dezvăluiri despre competiția în care a pășit încrezătoare la începutul acestui an. Fosta balerină nu s-a mai abținut și a dat totul din casă.

Condițiile grele din Republica Dominicană au lăsat urme adânci asupra fostei partenere a lui Victor Pițurcă. Aceasta a mărturisit de ce s-a așteptat să plece acasă, precum și care sunt regretele sale în acest moment.

Vica Blochina, despre eliminarea de la Survivor România!

Cu siguranță Vica Blochina a avut parte de o experiență pe care nu o va uita prea curând. Vedeta s-a bucurat de un succes răsunător în Republica Dominicană, dar acum este momentul să se întoarcă acasă, la fiul său.

Recent, Vica a oferit primele declarații despre ce se întâmplă mai exact în tabăra Faimoșilor. Se pare că aceasta nu a rămas deloc surprinsă în momentul în care a fost anunțată că va părăsi competiția, deoarece exact asta și-a dorit în ultimele zile.

„Mă simt super eliberată, nu regret nicio secundă și este foarte bine! Sincer mi-a fost foarte greu și este o experiență pe care nu aș repeta-o, vă spun din toată inima mea. Pentru mine a fost groaznic de greu.

Am o groază de prieteni, de angajați care eram sigură că o să mă voteze și am spus cât se poate de clar că nu îmi mai doresc să rămân. Efectiv mă gândeam la ce o să fac săptămâna viitoare și știam oricum că o să vină următorul consiliu”, a povestit Vica Blochina, potrivit protv.ro.

Vica Blochina a spus tot adevărul

Experiența din junglă, lipsa hranei, efortul fizic depus și condițiile precare au fost mult prea mult pentru Vica Blochina, care și-a dorit să renunțe cât mai repede. Fosta balerină susține că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, ba din contră, este fericită că a fost cât se poată de naturală, în comparație cu alți concurenți.

„Nu am absolut niciun regret. Acolo am fost exact așa cum sunt, poate puțin mai nervoasă. Sunt foarte mândră că am putut să particip la acest reality, că am putut să aduc puncte și că am slăbit. Pentru mine a fost un detox perfect.

Este foarte greu pentru oamenii de vârsta mea, chiar dacă am ținut cu dinții să ajung să fac probele bine. E foarte greu să concurezi cu fetele tinere”, a mai declarat fosta balerină.

Câți bani a luat Vica Blochina de la Pro TV

Potrivit mai multor informații apărute în presă, Vica Blochina a fost plătită, săptămânal, cu suma de 3.000 de euro. Astfel, la un simplu calcul, după doar patru săptămâni în show-ul sportiv, vedeta a încasat suma de 12.000 de euro.

Pentru vedetă, eliminarea a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat și nu regretă deloc faptul că a plecat acasă. Dimpotrivă, spunea ea, ar fi reprezentat un adevărat calvar dacă ar mai fi rămas în Republica Dominicană, considerând competiția sportivă ca fiind una dintre cele mai grele din lume.

Comentarii
  • Aceastapaasutacarmolista minte de rupe, normal ca voia sa plece acasa ca ii eragreuvcu efortul fizic ca tampita a platit bani grei sa isi umfle ugerele de o rupea la coloana vertebrala asa mari i-a facut ca si buzele umflate exagerat ca la un moment dat una s-a,spart deci grasanca asta a venit la survivor pt detoxifiere ar ne-a intocxificat pe noi sibpe colegii ei deci bine ca a plecat dinozaura asta betiva si recalcitranta si falsa, si scarbos decurata laudaroasa cu minciuni Dzeu a pedepsito ca sivpe ceallalta parasuta maria constantin parasuta zicea ca are 2facultati probabil cele facute pe centura capitaleu sau sub centura lui Piturca si ca re 3,firme, poate 3erme de porci si iata ca nu au votato salariatii ei asta,inseamna ca,se poarta infect si cu ei ca asta este aceasta creatura si sper sa nubmaibparticipe niciodata la asa emisiuni sa stea,acasa sa manance ca vaca sa bea alcool si sa traga pe nas si sa faca cipii cu nationala Romaniei si sa nubmai apara la tv cu mura aia buhaita ca ne scarbeste mai ales cubminciunile ei deci Sictir ,,balerino decpe centura, Sictir dinozauro carmolista!!

Adauga un comentariu