Actualitate

Vica Blochina a trișat la Survivor România. S-a aflat abia după ce a fost eliminată

Publicat: 13 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vica Blochina a trișat la Survivor România. S-a aflat abia după ce a fost eliminată
După revenirea în România, Vica Blochina a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la emisiunea Survivor România

Fosta „faimoasă” Vica Blochina a recunoscut că a trișat la Survivor România, făcând rost de ciocolată pe care a împărțit-o cu alte concurente. Mai mult, se pare că are niște polițe neîncheiate cu Ionuț Iftimoaie, pe care îl consideră slab pe traseu. De asmenea, Vica Blochina a vorbit și despre cearta cu Bianca Patrichi, căreia spune că i-a fost ca o mamă.

Fosta „faimoasă” Vica Blochina a fost prezentă recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Aceasta a vorbit printre altele despre relația cu ceilalți colegi, ba chiar a recunoscut că a trișat la un moment dat. Nu în ultimul rând, ea a spus că s-a împăcat cu Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă, care era supărat pe ea că a plecat la Survivor România.

Vica Blochina a trișat la Survivor România

Privind retrospectiv la show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană, fosta balerină a dat mai multe detalii despre câțiva dintree concurenți. Astfel, Vica a povestit despre relația cu Bianca Patrichi, Ada Dumitru și Carmen Grebenișan, colegele ei. Blondina susține că a furat ciocolată pentru ele, așa a și trișat.

„Bianca a fost prietena mea foarte bună de când am ajuns în acest concurs. De când a venit, i-a ars pe toți, pe Jorge l-a bârfit în ultimul hal, pe Iftimoaie, noi eram ok. Vorbim despre familii și lucruri intime. Eu nu vreau să vorbesc acum pentru că ea nu e aici să se apere. Ca om, vizavi de mine, a greșit.

Toată ziua fetele mele plângeau după ciocolată. Carmen plângea de dulciuri. Pe drum, eu am ginit la niște băieți din ăștia niște ciocolată, pe care eu am luat-o. Am împărțit-o în trei și le-am dat-o. Amenda e foarte mare, zbori. Am fost ca o mamă, lui Bianca îi spălam chiloții și sutienele de dimineață. Bia, când a găsit momentul prielnic, s-a dus la Ada și i-a spus”, a precizat Vica Blochina.

Cât despre băieții din echipă, Vica a vorbit foarte frumos despre Jorge, care din punctul ei de vedere a fost cel mai bun. La polșul opus, însă, ar fi Ionuț Iftimoaie, care ar fi vorbit-o urât pe la spate.

„Din punct de vedere sportiv, e foarte slab. Când am ajuns în competiție, între ei a fost o luptă psihologică. Ionuț nu a fost bun pe traseu, nici acum nu e, de acolo a devenit așa”, a mai spus fosta concurentă la Survivor România.

Vica Blochina s-a împăcat cu fiul ei

În urmă cu cevat timp, Vica Blochina a povestit că Edan era supărat pe ea, că a acceptat să meargă la Survivor România. La acea vreme, adolescentul i-a reproșlat că nu e de ea acest concurs.

„Eu când i-am spus prima oară lui Edan că vreau să plec la Survivor, el știindu-mă pe mine cum sunt, a spus: «Mami, te rog frumos, nu te duci. Te rog, Survivor nu e pentru tine. Mami, te rog frumos, ai 47 de ani, unde te duci tu acolo?» El 16 face acum în mai. Zice: «Te rog să nu porți costum de baie». I-am zis că promis că nu o să port costum de baie. Era supărat pe mine că am plecat, dar am respectat regulile, fiind adolescent, îți dai seama că se uită și colegii lui”, a explicat Vica Blochina.

Chiar și așa, cei doi s-au împăcat când ea s-a întors, ba chiar a fost impresionat de felul în care mama sa și-a adjudecat unele probe.

„Normal că m-a felicitat! Mi-a spus: «Nu-mi vine să cred că ai putut să faci toate probele, ai fost, mami, cam înceată, dar foarte bună la finalizare». Pentru mine ăsta a fost cel mai important lucru, copilul meu să spună că am fost bună pe probe”, a mai spus Vica Blochina în emisiunea „La Măruță”.

Adauga un comentariu