Sport

Victor Pițurcă, aproape să revină în fotbalul românesc! Anunțul făcut de un apropiat: „Se sună, se sfătuiesc”

Publicat: 16 feb. 2021
Victor Pițurcă pe terenul de fotbal
Victor Pițurcă e foarte aproape să se întoarcă în fotbalul românesc

Adrian Bumbescu, antrenor la Centrul de juniori de la CSA Steaua, spune că Victor Pițurcă e foarte aproape să se întoarcă în fotbalul românesc.
Prieten de aproape 40 de ani cu fostul selecționer al României, Adrian Bumbescu anunță că Pițurcă ar putea deveni managerul echipei Armatei, dacă formația pregătită de Daniel Oprița (39 de ani) va promova la finalul acestui sezon în Liga a doua.

Victor Pițurcă se implică neoficial la Steaua

Pițurcă l-a antrenat pe Oprița la Steaua, la începutul anilor 2000, iar cei doi, potrivit lui Bumbescu, discută și în prezent. Fostul selecționer al României ar urma să ocupe funcția de manager la clubul din Ghencea.

„Pițurcă ajută din umbră, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ține foarte mult legătura cu Oprița. Se sună, se sfătuiesc. Victor Pițurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice și oficial. Pițurcă o să fie manager, așa îl văd eu. Așa cred că o să fie”, a spus Bumbescu, pentru Look Sport.

Bumbescu și Pițurcă au fost colegi la FC Scornicești, Universitatea Craiova, Steaua și la echipa națională. Victor Pițurcă a fost ultima dată antrenor la Universitatea Craiova, formație de la care a demisionat la începutul anului trecut.
După prima parte a sezonului, CSA Steaua conduce Seria IV din Liga 3, cu 26 de puncte, și este urmată la doar două puncte de FCSB 2. 15 selecții și un gol a strâns Bumbescu în naționala României.

Adrian Bumbescu despre lupta dintre Steaua și FCSB

Bumbescu a comentat și lupta aprigă dintre CSA Steaua și FCSB, gruparea din Liga 1 patronată de Gigi Becali.

„Eu cred că dreptatea este de partea CSA Steaua. Din informațiile pe care le am de la Talpan, așa este (n.r.: Florin Talpan, juristul clubului militar). Am văzut o schimbare și la Ilie Dumitrescu și la Balint, Belodedici la fel. Recunosc echipa din Liga 3 ca fiind Steaua. Au avut anumite temeri, să fie de partea cealaltă. Situația va fi remediată, o să știm cine are palmaresul și toate celelalte”, a declarat Adrian Bumbescu, pentru Look Sport.

Adauga un comentariu