Actualitate

Victor Rebengiuc, despre decesul lui Bogdan Stanoevici: „A preferat să asculte fel de fel de securiști și nu de specialiști“

Publicat: 13 ian. 2021
Actorul Victor Rebengiuc
Actorul Victor Rebengiuc

Marele actor Victor Rebengiuc a vorbit despre decesul colegului de breaslă, actorul Bogdan Stanoevici. Victor Rebengiuc susține că a Bogdan Stanoevici a murit de COVID-19, după ce a ascultat de „foștii securiști“ și nu de sfatul „specialiștilor în domeniu“.

„Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte chiar dacă te protejezi. Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste“, a spus Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc: „Este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor“

Marele actor este de părere că Bogdan Stanoevici nu a murit din cauza nosocomialelor și că acesta nu a vrut să asculte sfaturile specialiștilor din domeniu.

„El (n.r Bogdan Stanoeivici) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale. Asta e situaţia. Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu? În schimb, ascultăm fel de fel de foşti securişti care vin şi spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?”, a mai spus Victor Rebengiuc.

Diana Șoșoacă: „Nu a murit de COVID!“

Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă susține că Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19. Mai mult, avocata a transmis și un mesaj „amatorilor și criminalilor din sistem“: „Nu ne puteți omorî pe toți!”

„Pentru toți deștepții din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las… Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, a scris Diana Șoșoacă pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Stanoevici, actor şi fost ministru a murit marți, 12 ianuarie. Acesta era infectat cu COVID-19 iar starea lui de sănătate se agravase în ultima perioadă. Actorul era un puternic contestatar al măsurilor restrictive impuse de autorităţi. Acesta a participat la numeroase proteste anti vaccinare şi chiar la un moment dat a negat pandemia.

Bogdan Stanoevici a murit în urma infectării cu COVID-19

Bogdan Stanoevici a murit la scurt timp după ce starea de sănătate se agravase. Actorul era bolnav de COVID-19 și se afla deja la Terapie Intensivă.  Stanoevici era un contestatar al măsurilor de protecţie împotriva infectării cu SARS-CoV-2 şi era în prima linie a protestatarilor antimască în urmă cu câteva luni.

Conform unor surse, fostul ministru se afla în spital din noiembrie 2020, iar în decembrie fusese intubat. Totuşi, în pofida faptului că medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.  Acesta am murit la un spital din București.

Comentarii
Adauga un comentariu