Cancan

Victoraș Micula are o avere impresionantă. Cu ce se ocupă fiul celebrului milionar Viorel Micula 

Publicat: 10 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cunoscut pentru aparițiile extravagante și scandalurile din presă, Victoraș Micula are o avere impresionantă. Multă lume se întreabă cu ce se ocupă fiul celebrului milionar Viorel Micula, tânărul care se mândrește cu viața de lux și mașinile scumpe pe care le are. 

Victoraș Micula a moștenit o avere impresionantă de la tatăl său

Victoraș Micula nu ratează nici o ocazie de a atrage atenția atunci când apare în lumea mondenă. Tânărul postează pe rețelele de socializare fotografii și filmulețe în care își afișează mașinile de lux și locuințele scumpe. 

Acesta a provocat controverse în spațiul public atunci când s-a deplasat la liceu cu elicopterul sau când s-a filmat în timp ce spăla roțile bolidului său cu șampanie scumpă. 

Victoraș Micula este fiul celebrului milionar Viorel Micula, acesta fiind deținătorul mai multor afaceri în țară, dar și în străinătate. Frații Micula, Viorel și Ioan, au fost o adevărată legendă în lumea afacerilor, aceștia fiind la sfârșitul anilor ’90 printre cei mai bogați miliardari ai lumii. Ioan și Viorel Micula dețineau afaceri în toate domeniile, de la industrie alimentară până la imobiliare și turism. 

Controversatul Victoraș Micula a avut de nenumărate ori probleme cu legea. Acestuia i s-a întocmit dosar penal după ce s-a deghizat în polițist, dar a fost cercetat și pentru că a furat date secrete din arhiva MAI despre Vlăduța Lupău și Codin Maticiuc. 

„În seara zilei 21 aprilie 2018, numitul Victor Micula a intrat în aceeaşi încăpere în care îşi desfăşura activitatea numita Ile Camelia, şi anume în incinta Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Supravegheri Video, unde, în prezenţa unei persoane aflate în cercul său relaţional (Popa Beniamin Paul), cu folosirea ușerului şi parolei numitei Ile Camelia, care şi-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesat nelegal, în interes personal, cu depăşirea limitelor autorizării permise agentului de poliţie Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, şi anume Evidenţa Auto, Evidenţă Persoane, respectiv Evidenţa Paşapoarte, în scopul de a afla date confidenţiale în legătură cu persoana numitei Lupău Vlăduţa Mărioara (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia (Lupău Ioan Gavril, Lupău Remus).”

Victoraș Micula este unul dintre moștenitorii imperiului financiar construit de tatăl și unchiul său, însă tânărul nu a excelat în afaceri. Fiul milionarului s-a remarcat în schimb prin extravaganțele din cluburi, prin mașinile scumpe și vacanțele exotice. 

Cu ce se ocupă în prezent fiul lui Viorel Micula

Victoraș Micula a stârnit controverse ori de câte ori și-a făcut apariția în spațiul public. De la postările de pe rețelele de socializare până la problemele cu legea, tânărul și-a câștigat celebritatea prin scandalurile în care a fost implicat. 

Acesta este unul dintre cei mai excentrici tineri din showbiz-ul românesc. Victoraș nu a preluat toate afacerile tatălui, însă atrage atenția prin atitudinea și comportamentul său nonconformist. În anul 2014, a fost dat afară de la examenul de Bacalaureat după ce a fost prins cu fițuici. Se pare că acesta nu a fost afectat de eșec și a continuat să se bucure de celebritate.

Dincolo de extravaganțele în lumea mondenă și pe rețelele de socializare, Victoraș Micula a fost cercetat în ultima perioadă pentru că a participat la curse ilegale de mașini și a tras cu o armă de asalt pe stradă. De asemenea, a cumpărat și a folosit fără autorizație mai multe arme de vânătoare.

Tatăl lui Victoraș Micula a avut la rândul său conflicte cu legea, iar în anul 2019 frații milionari au dat în judecată statul român.

Controversatul Victoraș Micula a moștenit de la tatăl său o avere impresionantă. Tânărul nu a excelat în afacerile preluate de la milionarul Viorel Micula, dar rămâne în atenția publicului prin extravaganțele sale și viața de lux afișată în mediul online.

Adauga un comentariu