Cancan ultimă oră

Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorț. Actrița a postat prima fotografie alături de iubitul său

Publicat: 21 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorț. Actrița a postat prima fotografie alături de iubitul său
Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorț

Actrița a postat prima fotografie alături de iubitul său prin care a făcut publică relația. Actrița a dezvăluit că sunt împreună de 1 an și două luni. Ba chiar mai mult, actrița a vorbit și despre prima întâlnire.

Actrița este îndrăgostită până peste cap. Aceasta a postat prima fotografie cu iubitul ei și a scris un mesaj prin care a povestit cum a decurs prima lor întâlnire. Adrian Ștefănescu nu a rămas indiferent și a adăugat un comentariu la fotografia postată de iubita lui.

„First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apa plată mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune “da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect. Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D’aia sănătoasă. Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri. Un an și două luni mai târziu she’s still in love și nu-i e rușine. #love”, este mesajul postat de actriță.

„Mna, să fie și public! Tăub dă toate sentimentele și emoțiile inimii mele!” a replicat Adrian, în dreptul postării iubitei sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Fanii actriței nu au rămas indiferenți și au răspuns imediat în secțiunea de comentarii. Aceștia au avut doar cuvinte frumoase la adresa celor doi.

„Sunteți minunați! Așteptăm să vă revedem cu drag! Superbi! Să realizați lucruri minunate împreună! @stefanescunadrian esti foarte norocos. O fata mai frumoasă, mai senzuală și cu eleganță naturală ca Vichi nu mai există. Fii poezie-n viața ei! Mă bucur pentru tine,Vichi! Meritai să fii fericită! Te-am super admirat în „Vlad” și în viața reală, nu mai vorbesc! Ești minunată! Foarte frumos spus, vă doresc tot binele din lume!”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fani frumosului cuplu, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Vichi Răileanu a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu a fost căsătorită timp de 7 ani cu actorul Conrad Mericoffer. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Carol, născut în anul 2015. În anul 2020, actorii au decis să meargă pe drumuri diferite.

„Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. (…) Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. (…) Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune”, a explicat Victoria Răileanu.

Adauga un comentariu