Actualitate

VIDEO ȘOCANT Saltul mortal al femeii care s-a aruncat pentru a scăpa de flăcări

Publicat: 16 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
VIDEO ȘOCANT Saltul mortal al femeii care s-a aruncat pentru a scăpa de flăcări
O femeie s-a aruncat în gol pentru a scăpa de un incendiu din Constanța

Incident şocant în municipiul Constanța unde, un bloc a fost cuprins de flăcări. Pentru a se salva, o femeie s-a aruncat de la etajul 6 al imobilului. Totuşi, din păcate, încercarea de a se salva a fost în zadar. Femeia a decedat la puţin timp de la saltul ucigaș.

În cursul acestei zile, un incendiu s-a soldat cu decesul unei persoane care, în disperare de cauză, pentru a se salva, s-a aruncat în gol de la etajul 6 al apartamentului în care stătea.

Incediu puternic la un bloc din municipiul Constanța

În cursul zilei de 16 februarie 2021, în municipiul Constanța a izbucnit un incendiu puternic. Ajunşi la faţa locului, pompierii au început să stingă incendiul, moment în care au asistat înmărmuriţi la o scenă greu de imaginat. Se pare că, în disperare de cauză, o femeie care era domiciliată la etajul 6 al unui bloc, s-a aruncat în gol.

Imaginile filmate au făcut înconjurul internetului ajungând virale. Totuşi, mulţi internauţi se întreabă dacă pompierii au acţionat cum ar fi trebuit să acţioneze în mod normal.

Totuşi, din păcate, femeia a decedat la scurt timp după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al blocului.

Potrivit surselor din rândul salvatorilor, primul apel de urgenţă a fost efectuat în jurul orei 9.15 iar primul echipaj de pompieri a ajuns după 3 minute.

Autoscara a ajuns însă după 20 de minute, ulterior momentului în care femeia a căzut de la înălțime.

Pe filmul publicat de presa locală se poate vedea cum o femeie încearcă să se salveze de la incendiu arucându-se de la etajul 6 al unui bloc cuprins de flăcări. Pompierii și oamenii din jur privesc neputincioși la întreaga scenă.

Adauga un comentariu