Mozaic muzical

Viitoarea soție a cântărețului Tom Mann a murit în dimineața zilei în care urmau să se căsătorească

Publicat: 22 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Viitoarea soție a cântărețului Tom Mann a murit în dimineața zilei în care urmau să se căsătorească
Iubita lui Tom Mann a murit chiar in dimineata in care urmau sa se casatoreasca

Starul X Factor, Tom Mann, este de neconsolat după ce logodnica sa, Dani Hampson, s-a stins din viață în ziua în care urmau să devină soț și soție. Tom – membru al trupei Stereo Kicks – a dezvăluit că mama fiului său de doar opt luni a murit la vârsta de 34 de ani în dimineața zilei în care urma să fie celebrată nunta lor.

„Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga meu Dani – cel mai bun prieten al meu, cea care a însemnat totul pentru mine, dragostea vieții mele – a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie”, a scris Tom Mann pe Instagram.

Viitoarea soție a cântărețului Tom Mann a murit

Dani Hampson, s-a stins din viață în ziua în care urmau să devină soț și soție.

„Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a încheiat cu o inimă frântă de veci.

„Nu mai am lacrimi să plâng. N-am reuși să ajungem la altar, nu am ajuns să ne rostim jurămintele sau să dansăm primul nostru dans, dar știu că știi că ai fost întreaga mea lume și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle.

Voi purta această verighetă pe care trebuia să-o port întotdeauna ca semn al iubirii mele necondiționate pentru tine.”, a mai scris Tom în emoționanta sa postare.

Pe lângă durerea fără margini suferită, artistul va trebui să se ocupe singur de acum încolo de creșterea micuțului lor de doar 8 luni.

„Sunt complet distrus încercând să înțeleg ce s-a întâmplat și sincer nu știu încotro să o iau, dar știu că trebuie să folosesc orice putere mi-a mai rămas pentru băiețelul nostru.

(…) Promit că voi face totul pentru a-l crește pe Bowie așa cum ne-am dorit întotdeauna. Îți promit că va știi cât de uimitoare a fost mama lui. Promit să te fac mândră”, a mai scris Tom Mann în postare.

„Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină din orice cameră, lumea mea nu este decât întuneric fără tine. Îmi va fi dor de tine pentru totdeauna.”, așa și-a încheiat artistul postarea.

Potrivit Dailymail, Danielle, care a lucrat ca publicist, nu avea probleme de sănătate de care să știe, iar cauza morții ei nu este deocamdată necunoscută.

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, încă nu s-a adaptat total la viața din România

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton. Emisiunea X Factor, la care s-au cunoscut, le-a schimbat complet viețile, mai ales după ce ea a părăsit concursul. Abia atunci ei au început să aibă o relație care continuă și astăzi cu o mulțime de sentimente intense și dragoste nemărginită.

„Pantera de la X Factor”, așa cum a fost supranumită iubita lui Florin Ristei, este model, fiind din ce în ce mai solicitată de designerii români și nu numai. Aceasta se poate lăuda cu forme aproape perfecte și are look exotic, care au contribuit din plin la cartea sa de vizită. În plus, în trecut, Naomi Hedman a colaborat cu Nicki Minaj într-o campanie de promovare pentru un produs lansat de vedeta internațională, participând la diverse evenimente alături de rapperiță.

Comentarii
  • Nu știu de la ce analfabet ați preluat articolul, dar da-o-n mă-sa de traducere….sigur nu a scris artistul ăla în română cu greșelile astea gramaticale…

Adauga un comentariu