Cancan

Violeta, fiica Andreei Marin, va lansa o piesă alături de celebrul ei tată, Ștefan Bănică Jr

Publicat: 28 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Violeta fiica Andreei Marin va lansa o piesă alături de celebrul ei tată Ștefan Bănică Jr
Violeta Bănică va lansa în curând o piesă în colaborare cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr

Violeta, fiica Andreei Marin, este o domnișoară în toată regula, iar de curând mama ei a făcut o dezvăluire inedită despre aceasta. Astfel, Violeta Bănică urmează să-și facă debutul în lumea muzicală alături de tatăl ei. Este binecunoscut faptul că Ștefan Bănică Jr și sprijinit și fiul cel mare având câteva colaborări muzicale cu acesta.

Andreea Marin e mândră de fiica ei, Violeta! Adolescenta în vârstă de aproape 14 ani îi dă motive de mândrie şi a vorbit despre planurile ei de viitor! În acest sens, ea spune că Violeta o ajută de multe ori cu sfaturi, iar acum, mai nou, se pregăteşte pentru o carieră în muzică.

Violeta, fiica Andreei Marin, piesă cu tatăl ei

Violeta, fiica Andreei Marin şi al lui Ştefan Bănică Jr, se pregăteşte intens pentru o carieră muzicală. Dezvăluirile au fost făcute chiar de mama sa într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

„Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiică. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a povestit Andreea Marin.

Vedeta spune că Violeta o sfătuieşte atunci când vine vorba despre modă, fiind mult mai pricepută decât ea. Mai mult, Andreea Marin spune că urmează o surpriză pe piaţa muzicală din România.

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege…”, a mai spus Andreea Marin.

Violeta are o relație foarte strânsă cu frații ei

Chiar dacă au mame diferite, relațiile dintre Violeta și Radu Ștefan Bănică sunt foarte strânse. Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună la diferite evenimente. Mai mult, și fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr a colaborat în câteva piese cu tatăl său. De asemenea, fiul artistului din relația cu Camelia Constantinescu i-a moștenit din plin talentul artistic. Revenind la relația dintre Violeta și frații săi, Radu Ștefan și Alexandru, aceștia se împacă foarte bine și petrec mult timp împreună. Totodată, și Radu Ștefan Bănică a spus că se vede destul de des cu sora lui Violeta și chiar este în relații foarte bune cu mama ei. Dincolo de toate acestea, toată lumea este curioasă ce piesă va lansa Violeta, fiica Andreei Marin, alături de tatăl ei.

Adauga un comentariu