Actualitate

Viorel Lis a stabilit unde vrea să fie înmormântat! Fostul edil a primit cadou un cavou

Publicat: 12 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorel Lis a stabilit unde vrea să fie înmormântat Fostul edil a primit cadou un cavou
Viorel Lis a renunțat la ideea de a fi incinerat și vrea să fie înmormântat în comuna natală

Viorel Lis are o vârstă înaintată astfel că și-a planificat totul legat de sfârșit, ba chiar și locul unde urmează să fie înmormântat. Astfel, fostul edil a renunțat la ideea de a fi incinerat și își dorește să aibă parte de o înmormântare tradițională, pe meleagurile natale. Cum însă nu avea un loc de veci, recent Viorel Lis a primit cadou, din partea unei verișoare, un… cavou.

Ajuns la vârsta de 78 de ani, Viorel Lis nu se dă bătut cu una, cu două! Fostul primar al Capitalei a reușit să supraviețuiască, ca prin minune, unui infarct în luna martie! Iar recent, în luna august, a fost din nou internat cu dureri groaznice! În prezent, acesta se deplasează prin casă cu ajutorul unui cărucior, însă o altă problemă ar fi și faptul că soții Lis au ajuns la fundul sacului. Ei au solicitat ajutor în bani, pe la rude și pe la cunoscuți, ba chiar Oana Lis a recurs la un gest extrem, amanetând verigheta!

Viorel Lis a stabilit unde vrea să fie înmormântat

În prezent, Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate și se află în grija soției sale, Oana Lis, care are grijă de el constant. Ținând cont de vârsta înaintată, e și firesc să se gândească și să se pregătească de ceea ce e mai rău. Dacă în urmă cu ceva timp el își exprima dorința ca trupul său să fie incinerat, se pare că s-a răzgândit. Acum, se pare că nu mai este de aceeși părere, vrând să aibă parte de o înmomântare tradițională.

Dincolo de toate acestea, soții Lis se confruntă și cu probleme financiare, care s-au acutizat de când Viorel Lis s-a îmbolnăvit grav. Și aceasta deoarece tratametele pe care le face necesită mii de lei în fiecare lună, sume pe care Oana Lis nu le poate acoperi tot timpul. Recent, Oana Lis a dezvăluit că soțul său și-a exprimat dorința de a fi înmormântat în mod tradițional, însă, la acel moment, fostul edil s-a lovit de o problemă: nu avea loc de veci. Între timp, însă, și acest aspect s-a soluționat cu ajutorul unei verișoare de-ale fostului edil. Femeia i-a oferit un loc de veci cadou.

„I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi! Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă!”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis, carte de vizită

Viorel Lis s-a născut în localitatea Zărnești, comuna Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944. A fost, inițial, primar interimar al Capitalei, în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998. Apoi, Lis a fost ales ca primar pentru perioada 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație la postul de primar general la alegerile locale din București.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998, iar în 2011 au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Oana Lis lucra la Primărie. Între cei doi există o diferență de 35 de ani.

Adauga un comentariu