Cancan

Viorel și Vulpița au dat din nou lovitura pe piața muzicală. Soții Stegaru au lansat o nouă melodie

Publicat: 08 dec. 2020
viorel si vulpita danseaza
Viorel și Vulpița au dat din nou lovitura pe piața muzicală. Cei dou soți din Blăgești au lansat o noua melodie cu care vor să spargă topurile

Viorel și Vulpița au dat din nou lovitura pe piața muzicală. Cei dou soți din Blăgești au lansat o noua melodie cu care vor să spargă topurile. Colborarea este una inedită, mai exact aceștia au scos noua piesă în compania Lilianei Moise, vitoarea nașă a celui de-al doilea copil al lor.

”Avem de filmat un videoclip cu doamna Liliana Moise. Am înregistrat melodia în urmă cu cinci luni. Vreau să iasă calitate, să fie numărul unu”, a spus Viorel Stegaru la ”Acces Direct”, extrem de mândru.

Viorel și Vulpița au dat din nou lovitura pe piața muzicală

Cine credea că Vulpița și Viorel s-au consolat cu viața la țară și nu le mai trebuie niciodată celebritate și nici motive de a ieși în evidență, s-au înșelat cum nu se poate mai rău. Veronica și Viorel au lansat o nouă melodie și iar vor să fie în centrul atenției.

Bucurie mare pentru toți fanii Vulpiței și ai lui Viorel! Cei doi soți din Blăgești au revenit pe piața muzicală și au scos o nouă melodie, în compania Lilianei Moise, cea pe care au și ales-o să fie nașa celui de-al doilea copil al lor.

Colaborarea a fost una extrem de așteptată, mai ales că melodia fusese înregistrată cu puțin timp înainte ca Vulpița și Viorel să plece acasă, de la Acces Direct. Reveniți în forță, cei doi și-au dus planul la bun sfârșit și acum sunt pregătiți să guste din nou succesul.

”Avem de filmat un videoclip cu doamna Liliana Moise. Am înregistrat melodia în urmă cu cinci luni. Vreau să iasă calitate, să fie numărul unu”, a spus Viorel Stegaru la ”Acces Direct”, extrem de mândru.

Pe de altă parte, Vulpița îl susține pe Viorel și pare că este prima dată când nu este invidioasă pe faptul că soțul ei este acum în centrul atenției, în noua melodie.

”Din cauza mea nu s-a mai făcut melodia, dar m-am întors și o facem. Atunci m-am luat după soacră-mea și am plecat acasă. Chiar dacă e melodia soțului meu, o să fie pe locul unu. Sper să rupă!”, a adăugat Vulpița.

Vulpița și Viorel s-au lansat în afaceri

Chiara daca la prima vedere pare o gluma, Vulpița și Viorel Stegaru s-au lansat în lumea afacerilor. Și, deși începutul e mai greu în orice afacere, cei doi soți au avut o zi plină! Ei au mers prin sat, din casă în casă, că să-şi promoveze afacerea. Și-au dorit să ajungă chiar și la edilul primarului, însă, până să-l strige la poartă, au primit multe laude din partea vecinilor care i-au lăudat pentru inițiativa lor.

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în urmă cu ceva timp în satul Focșănei, situat în comuna Vadu Pașii din județul Buzău. Și s-au gândit să îşi îndulcească vecinii, aşa că au pus bazele unei afaceri cu mult zahăr. Ieri, având zeci de prăjituri făcute de Vulpița, ea și soțul său au pornit pe ulițele localității și au avut o vânzare foarte bună. Iar primul client l-au găsit la doar câţiva paşi de curtea lor.

„Ce fel de prăjituri aveţi, domnule?”, a întrebat unul dintre săteni.

„Cu ciocolată”, au răspuns mândri soții Stegaru.

În timpul promovării afacerii, cei doi au primit și o întrebare mai delicată.

„Și dacă nu avem bani, ne dați pe datorie?”, a fost curiozitatea unuia dintre localnici, iar cei doi viitori părinți au răspuns clar și răspicat: „Pe datorie, nu!”

Adauga un comentariu