Cancan ultimă oră

Viorel și Vulpița gest demonstrativ pentru Mirela Vaida. Ce au făcut în emisiune

Publicat: 24 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce și-au făcut declarații de dragoste sub Poarta Sărutului, Viorel și Vulpița au vrut să-i arate și Mirelei Vaida cât de mult se iubesc. Aceștia s-au ridicat și s-au sărutat în direct în platou!

Vulpița și Viorel erau în urmă cu doar câteva zile ”la cuțite” în platoul emisiunii Acces Direct, dar astăzi sunt parcă alți oameni. Aceștia s-au sărutat pasional sub ochii Mirelei Vaida!

Viorel și Vulpița, sărut pasional sub ochii Mirelei Vaida. Nu au mai ținut cont de nimic!

Cine să-i mai înțeleagă pe Viorel și Vulpița, soții Stegaru care în urmă cu mai multe luni au ajuns la București cu un caz care a luat în surprindere pe toată lumea. Cei doi ba se ceartă, ba se împacă, iar acum se pare că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar excursia de weekend-ul trecut a reușit să-i apropie și mai mult de atât. Soții Stegaru au mers împreună în Târgu Jiu, iar lângă creațiile lui Constantin Brâncuși și-au făcut declarații de iubire, însă iată că au vrut să arate asta și în direct în emisiune.

Cei doi s-au ridicat de pe scaunele de invit, iar spre surprinderea Mirelei Vaida, Viorel a luat-o în brațe pe soția lui, iar împreună s-au sărutat pasional pentru a le demonstra tuturor că dragostea lor e mare și mai presus de orice.

Prezentatoarea nu s-a văzut convină de iubirea dintre ei, mai ales că Vulpița face ce face și de la o zi la alta își schimbă părarea, iar acum nu cu una cu două îi va demonstra că a devenit o fată serioasă și de casă.

”Eu nu o mai cred”, a spus vedeta în timp ce Viorel și Vulpița nu mai știau cum să-și mai arate iubirea în mod public în direct.

Adauga un comentariu