Cancan

Viorel Stegaru și tatăl său i-au atacat pe jurnaliști cu bâte. Unde era Vulpița

Publicat: 14 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorel Stegaru și tatăl său i-au atacat pe jurnaliști cu bâte. Unde era Vulpița
Viorel Stegaru si tatal sau au facut un scandal monstru

Scandal monstru la Blăgeşti după ce Viorel Stegaru şi tatăl sau i-au atacat pe jurnaliştii de la România TV cu bate. Viorel şi Vulpiţa s-au întors în satul natal şi la viaţa lor modestă. Se pare că acest lucru nu le-a prins tocmai bine celor doi soţi, după ce o perioadă bună de timp au fost plătiţi cu sume importante de bani doar pentru a fi prezenţi în platoul unei emisiuni.

Ajunși acasă, Vulpița și Viorel Stegaru s-au văzut nevoiți să trăiască alături de părinți, să aibă grijă de fetița lor și să se ocupe cel puțin de treburile gospodărești, fără distracțiile de la București.

Dosar penal pentru Viorel şi tatăl sau

Din câte se pare lui Viorel nu i-a căzut tocmai bine aceast schimbare bruscă din viaţa sa. Zilele trecute Viorel Stegaru şi tatăl sau i-au atacat pe jurnaliştii unui post TV cu bate, chiar în timpul unei transmisiunii tv.

S-a întâmplat sâmbătă, când jurnaliștii filmau pe strada unde se află casa tatălui lui Viorel Stegaru. În timpul altercației, bărbatul l-a lovit pe cameraman astfel încât a fost nevoie de intervenția poliției. Acum, pe numele lui Viorel Stegaru și al tatălui său au fost deschise dosare penale pentru agresiune, cei doi au ajuns la poliție și audiați.

Unde era Vulpiţa în timp ce soțul și socrul ei agresau jurnaliștii?

Potrivit reporterilor România TV, Vulpița era în casa socrilor ei. Aceasta a ieșit la poartă, când a auzit scandalul a început să plângă și a intrat în curte. În declarațiile date polițiștilor, jurnaliștii au precizat că aceasta nu a fost implicată în scandal, Vulpița nu a intervenit nici măcar să-și potolească bărbatul.

Vulpița Veronica locuiește în casa socrilor săi, acolo a trebuit să se întoarcă după ce a plecat de la București. Vulpița spera să poată rămâne în Capitală, acolo unde luni bune a stat cu chirie într-un apartament, a scos câteva melodii care au avut succes și i se promisese că se va putea angaja.

Ce spun localnicii despre reîntoarcerea celor doi la Blăgeşti

Chiar dacă Viorel Stegaru alături de tatăl sau au atacat jurnaliştii prezenţi la faţa locului, vecinii acestora nu şi-au schimbat părerea. La fel ca şi înainte de întoarcerea celor doi la Blăgeşti, localnicii sunt împărţiţi în două tabere.

Pe de o parte sunt cei care susţin că soţii Stegaru le-a făcut comună de râs şi nu ar trebui să mai locuiască acolo. De partea cealaltă se afla satenii care încă râd de aventurile amoroase avute de Vulpiţă.

De ce are, de fapt, Viorel Stegaru nasul strâmb

Cu siguranță cei care au urmarit Acces Direct s-au întrebat de foarte multe ori de ce anume are Viorel Stegaru nasul strâmb. Ținta tuturor glumelor pe internet, soțul Vulpiței a răspuns, în sfârșit, la această întrebare incomodă, care se pare că nu l-a deranjat prea tare.

„Ai o deviație de sept, ai nasul un pic strâmb. Așa te-ai născut sau te-a lovit cineva? Mă întreabă multă lume și am zis să te întreb”, a spus Mirela Vaida, vizibil amuzată de situație. Soțul Vulpiței nu a stat prea mult pe gânduri și a elucidat misterul.

„Nu, nu, nu… M-am suit într-un copac și am pus pe altcineva să țină scara, eram cu drujba în mână, să tai o creangă. Ăla nu a ținut scara bine și am venit de la 4 metri, am căzut, de-asta am nasul strâmb”, a spus Viorel, râzând.

Adauga un comentariu