National

Viorica Dăncilă: „Klaus Iohannis este persoana care a lansat cele mai multe fake news „

Publicat: 18 nov. 2019

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, susține că președintele Klaus Iohannis a jignit peste două milioane de români atunci când a spus că cei de la PSD nu pot fi reeducați pentru că n-ar fi educați.

”Nu este un candidat care să fugărească celălalt candidat, este un candidat care fuge de celălalt candidat. Eu și domnul Iohannis avem o responsabilitate, noi trebuie să venim în fața cetățenilor să ne expunem proiectele. Sub nicio formă ceea ce face Klaus Iohannis nu reprezintă ”România normală”.

A spus domnul Iohannis că PSD-iștii nu pot fi reeducați, pentru că n-ar fi educați mai întâi. Eu vreau să-i spun că a jignit peste 2 milioane de români. Noi nu primim lecții de educare/reeducare de la președinte, pentru că președintele nu are voie să jignească. El, în mod teoretic este președintele României, dar practic este președintele unui anumit grup de români.

Eu am încercat, la început, o colaborare cu președintele, dar dumnealui a vrut o relație de subordonare. El a avut comportament de dictator și a dorit să acapareze întreaga putere în statul român. Când a înțeles că nu poate prelua întreaga putere, a început să iasă din trei în trei zile să ceară demisia premierului. Klaus Iohannis este persoana care a lansat cele mai multe fake news în spațiul public, a spus că nu mai sunt bani de pensii, bani de salarii și o mulțime de alte lucruri neadevărate.”, a spus Viorica Dăncilă.loading...

Comentarii
  • Putoarea ordinara, tradatorul si vanzatorul de tara de la quatrococeni vrea un nou mandat de gauleiter, sa extermine el psd-istii, sa aiba vacantele sale, casele sale, ranjetele sale, guvernele sale toate ale sale inclusiv multele si caldele urari de mooooie de la milioanele de votanti psd pe care el, in mintea lui bolnava, ii considera ,,ne-e-du-ca-ti”. IA-TI SAPCA DE SANTIERIST DE LA TRUMP SI CARA-TE UNDE TE TRIMITEM NOI, ASTIA ,,NE-E-DU-CA-TI-I”, NULITATE CE ESTI!

Adauga un comentariu