Cancan

Viorica de la Clejani a ajuns pe masa de operație. Ce a pățit îndrăgita cântăreață

Publicat: 18 oct. 2020
Viorica din Clejani la Maruta
Viorica de la Clejani a ajuns pe masa de operatie din cauza unei infectii.

Viorica de la Clejani a ajuns pe masa de operație din cauza unei infecții. Perioada grea prin care a trecut cantareta și-a pus amprenta asupra sănătății sale. Artista a trebuit să se supună unei intervenții chirurgicale din cauza unei infecții oftalmologice.

Invitați la emisiunea „Acces Direct de Weekend”, soții din Clejani au vorbit atât despre noile lor proiecte muzicale, cât și despre activitățile lor din ultima perioadă.

Viorica de la Clejani a ajuns pe masa de operație din cauza unei infecții

În cadrul interviului acordat în cadrul emisiunii „Acces Direct de Weekend”, cântăreața a dezvăluit că, de curând, a ajuns pe masa de operație, din cauza unui ochi, necesitând urgent intervenția medicilor.

Cântăreață a fost diagnosticată cu cataractă, o infecție a ochiului, care se manifestă precum un efect de ceață. Intervenția a fost un succes, iar acum Viorica se simte foarte bine acum.

Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate!”, a dezvăluit Viorica din Clejani.

De asemenea, problemele nu s-ar sfârși aici. Viorica a mărturisit că trebuie să scoată ceva bani din buzunare pentru a-și pune la punct dantura. În viitorul apropiat, cântăreața vrea să facă anumite intervenții la medicul stomatolog.

”Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv. ”, a spus Viorica de la Clejani la Antena 1.

Viorica de la Clejani a făcut o schimbare totală

Viorica de la Clejani a ajuns pe masa de operație, însă pentru ultimul clip în care apare artista s-a transformat total. Viorica și Ioniță au lansat piesa “Reveneală”, alături de Macanache. Artista a fost nevoita că pentru acest clip să renunțe la ținutele sale elegante și să aleagă treningurilor tipice culturii hip-hop.

Invitați în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, Clejanii au dezvăluit că ideea de a colabora cu Macanache a fost a Margheritei:

”De la Margherita a pornit ideea, pentru că am fost puțîn geloasă pe piesa ei cu ”Elicopterul” și i-am zis:
”Măi Margherita, mi-ași dori și eu o colaborare așa!”. Pe la 2 noaptea mi-a trimis un mesaj și un link direct în YouTube cu Macanche. Am dat pe link și am spus: ”Ăsta e cel mai bun!”. Un pic așa cu inflexiuni”, a declarat Viorica în platou la ”Neatza”.

Cât căștiga pe un spectacol soții din Clejani

Potrivit tolo.ro, soții au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociației „Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiași surse, asociația nu are angajați, și are drept obiectiv „interpretarea și creația artistică”.

Formația de lăutari a încasat pentru același concert încă 11.500 de euro, sumă care apare pe o altă firmă a lui Ioniță de la Clejani, „Moftify”.

Potrivit presei, asociația Clejanilor a avut un venit de circa 140.000 de lei, în 2018, cu un profit de 79.606 de lei.

Adauga un comentariu