Cancan ultimă oră

Viorica de la Clejani a vorbit despre fiul său, Fulgy: „Așteptăm și un nepot de la el”

Publicat: 26 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Familia Clejanilor a ieșit de ceva timp din lumina reflectoarelor, cei patru membrii preferă să fie mai discreți cu viața privată, iar aparițiile publice au fost rărit. Însă, chiar dacă nu mai sunt prezenți pe micile ecrane, în viața personală par să fie foarte activ. Recent, Viorica și Ioniță au anunțat că familia lor se va mări.

Cel care a dispărut complet din mediului public, inclusiv de pe rețelele de socializare este Fulgy. Biatul Vioricăi și al lui Ioniță a schimbat macazul și dacă înainte era foarte prezent în mediul online, acum nu mai împărtășește nimic din viața sa privată. Însă Viorica și Ioniță de la Clejani l-au dat de gol.

Se pare că tânărul s-a axat pe viața personală și are planuri serioase. Vrea să își întemeieze o familie alături de partenera sa și nu este exclusă apariția unui copil, lucru ce i-ar bucura mult pe părinții acestuia.

Fulgy va deveni tătic?

Recent, Viorica și Ioniță de la Clejani au spus în cadrul unei emisiuni tv ce planuri au pentru viitor și au dezvăluit că își doresc foarte mult un nepoțel. Mai mult, aceștia au lăsat de înțeles că Fulgy este gata să le îndeplinească dorința.

„Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au transmis Viorica și Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

Veste tristă pentru Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii fiului lor

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au primit o veste tristă. După ce în trecut Margherita a avut probleme cu legea se pare că şi Fulgy are probleme grave. Din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat, oamenii legii au fost nevoiţi să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus un diagnostic crunt.

Fulgy, diagnostic crunt pus de medici

Clejanii au probleme mari cu cei doi copii. După accidentul provocat de Margherita, testată pozitiv pentru heroină, au ieşit la iveală detalii halucinante şi despre fiul lor. La rândul său, Fulgy ar avea probleme cu drogurile.

De-a lungul timpului, Fulgy a fost implicat în nenumărate scandaluri, ba chiar i s-a întocmit dosar penal pentru ameninţări şi vandalizare. Comportamentul haotic i-a îndemnat pe oamenii legii să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus un diagnostic crunt.

”De la el nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Acum este liniştit, iar în clipa urmatorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate linişti, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulţime de belele, pentru care părinţii au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, aşa au vrut el, iar Ioniţă, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai ştiu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să înveţe să o controleze şi să trăiască aşa. Drogurile îi accentuează stările şi tulburarea”, au dezvăluit surse din familie pentru impact.ro.

Adauga un comentariu