Cancan

Cum arată acum băiatul Clejanilor. Fulgy a apărut în public, după 10 luni de absenţă

Publicat: 30 sept. 2020
Cum arată băiatul Clejanilor
Cum arată băiatul Clejanilor. Fulgy a apărut în public, după 10 luni de absenţă

După ce a dispărut din viaţa publică de aproximativ zece luni, puţini mai ştiu cum arată băiatul Clejanilor. Potrivit informaţiilor apărute în presă, Fulgy, băiatul Vioricai şi al lui Ioniţă din Clejani, s-ar fi confruntat cu nişte probleme legate de consumul de droguri. Băiatul Clejanilor se pare că în această perioadă ar fi fost internat într-un centru specializat pentru consumul de droguri.

Fulgy, băiatul Vioricai şi al lui Ioniţă din Clejani, a reapărut, că prin minune, pe reţelele de socializare. Tânărul a lipsit cu desăvârşire, atât din online, cât şi din Bucureşti, aproximativ zece luni. Motivul? Se pare că tânărul s-ar fi confruntat cu probleme grave în ceea ce priveşte consumul de droguri, drept pentru care, el ar fi fost internat mai mult timp la un centru specializat.

Cum arată acum băiatul Clejanilor. Fulgy a apărut în public, după 10 luni de absenţa

După o pauză îndelungată de la viaţa socială, Fulgy a revenit în prim pla. În urmă cu aproximativ şapte luni, CANCAN.RO a aflat că băiatul Clejanilor a fost internat pentru a doua oară la o clinică specializată pentru a-şi trata problemele cu consumul de droguri. Apropiaţi ai familiei au mărturisit că Fulgy a trecut printr-un episod extrem de urât în sânul familiei în lună martie a acestui an.

Din cauza substanţelor interzise, băiatul şi-ar fi ieşit din fire în locuinţa părinţilor, creând un scandal sinistru, iar aceasta ar fi fost picătură care ar fi umplut paharul, căci, Viorica şi Ioniţă ar fi luat decizia rapidă de a-l izola pe tânăr la un centru specializat, să poată fi ajutat de oameni abilităţi.

Fulgy a reînviat ca Pasărea Phoenix

După şapte luni grele, în care nu i-a putut fi alături nici măcar surorii lui, Margherita, în momentele în care cântăreaţă a avut probleme grave cu legea, fiind subiectul principal al unui scandal public în luna iunie, iată că, trei luni mai târziu, Fulgy se arata pregătit de „atac” pe străzile Bucureştiului. Băiatul Clejanilor a scris: „Fug!” în dreptul unei fotografii în care apare sprijinit de maşină sa, noaptea, pe un bulevard din Capitală.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani, avere impresionantă! Cât câştigă pentru un spectacol

Viorica şi Ioniţă de la Clejani sunt cunoscuţi ca fiind nişte lăutari de succes, deoarece sunt solicitaţi la numeroase evenimente private. Viorica şi Ioniţă de la Clejani îşi selectează clienţii mai ales după cât sunt de generoşi financiar, iar sumele pe care cei doi le solicită nu sunt deloc neglijabile. Chiar dacă evenimentele şi concertele s-au împuţinat dramatic în ultima perioadă, din cauza pandemiei, iar acum sunt posibile doar în anumite condiţii, artiştii de succes au strâns sume importante care ar putea să le asigure ceva vreme un trai mai mult decât decent.

Cei doi deţin o asociaţie, prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat. Astfel, conform tolo.ro, soţii au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociaţiei „Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiaşi surse, asociaţia nu are angajaţi, şi are drept obiectiv „interpretarea şi creaţia artistică”.

Formaţia de lăutari a încasat pentru acelaşi concert încă 11.500 de euro, suma care apare pe o altă firmă a lui Ioniţă de la Clejani, „Moftify”.

Potrivit presei, asociaţia Clejanilor a avut un venit de circa 140.000 de lei, în 2018, cu un profit de 79.606 de lei.

Adauga un comentariu