Cancan ultimă oră

Viorica de la Clejani l-a umilit pe Ioniţă în faţa tuturor: „E pe sărăcie”

Publicat: 08 ian. 2022
Viorica și Ioniță de la Clejani au strâns, de-a lungul carierei, o avere la care mulți lăutari pot doar visa

Viorica și Ioniță de la Clejani au strâns, de-a lungul carierei, o avere la care mulți lăutari pot doar visa. Banii, însă, se duc rapid, iar artistul reprezintă cel mai bun exemplu. În cel mai recent interviu, cântăreața de muzică de petrecere nu a ezitat să-și pună soțul la zid, pe motiv că și-ar fi cheltuit toate economiile. Însă, în interesul familiei.

Viorica de la Clejani a recunoscut că soțul ei este persoana din familie care are grijă ca facturile să fie achitate la timp și să nu rămână dator niciodată. Din acest motiv, Ioniță a rămas fără resurse financiare în ultimele săptămâni, prilej numai bun pentru soția lui să-l umilească în fața tuturor.

“Economiile mele s-au dus pe apa sâmbetei, eu mă ocup de toate cele”, a spus Ioniță de la Clejani.

“Nu am plecat în vacanță, îmi doresc. Eu am mai mulți bani ca el, el e pe sărăcie acum. Sunt mai bine ca toată casa”, a completat și Viorica.

Viorica de la Clejani: “El e mai chibzuit. Cel mai scump cadou…”

În continuare, Viorica de la Clejani a dezvăluit că Ioniță are “arici” la buzunar atunci când vine vorba despre cadouri, ea fiind persoana din familie care nu se uită la bani când la mijloc este bucuria celor dragi.

“El îmi face mai răruț, e mai drăguț, mai chibzuit. Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea îl port. Nu îmi e frică să îl pierd, dar are piatră verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seară. Nu îl poți purta toată ziua. În februarie e ziua mea, nici nu mai am curaj să îi mai zic, trebuie să ținem de bani, în ultima perioadă nu prea au mai fost concerte”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Totodată, Viorica de la Clejani a anunțat că și-ar dori să meargă într-o vacanță la Dubai, însă nu poate lăsa singură patrupedele pe care le are în casă. Din păcate pentru ea, nu a găsit persoana potrivită care să le îngrijească.
Adauga un comentariu