Cancan

Viorica de la Clejani, la vârsta marilor împliniri. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista

Publicat: 20 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorica de la Clejani la vârsta marilor împliniri. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista
La vârsta de 48 de ani, Viorica de la Clejani se declară o femeie împlinită alături de soțul ei celebru.

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere Viorica de la Clejani a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cu o carieră de succes pe scena românească, partenera de viață a lui Ioniță se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. 

Dincolo de faima pe plan profesional, Viorica de la Clejani a ajuns împreună cu soțul ei în atenția presei după ce copiii acestora au fost implicați în nenumărate scandaluri.

Mai mult, vedeta a trecut în ultima perioadă printr-o serie de transformări fizice spectaculoase. Iată cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista.

Viorica de la Clejani arată spectaculos la o vârstă surprinzătoare

Celebra Viorica de la Clejani și-a construit o carieră impresionantă alături de soțul ei. Cuplul s-a remarcat de-a lungul timpului prin piesele muzicale deosebite și stilul inconfundabil. Energia debordantă și sinceritatea artistei au cucerit imediat inima publicului. 

La vârsta de 48 de ani, Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta este căsătorită de 26 de ani cu Ioniță, însă cei doi au trecut de-a lungul timpului prin mai multe momente dificile. 

Îndrăgitul cuplu a fost implicat în nenumărate scandaluri, dar au încercat mereu să depășească situațiile critice. Viorica de la Clejani a recunoscut că soțul și copiii au ajutat-o enorm atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Se pare că Margherita și Fulgy și-au motivat părinții și i-au îndemnat să se facă remarcați pe scena muzicală românească.

În cadrul unui interviu, Ioniță de la Clejani a vorbit despre susținerea primită din partea celor doi copii, dar și despre cum au devenit faimoși pe plan internațional.

„De la copiii mei a plecat totul, motivația noastră de a deveni cunoscuți în România. Ei ne spuneau. Și auzind vorbele lor eu și Viorica am început să ne gândim… Trebuie să facem și noi ceva în țara asta! (…) A trebuit să ne gândim la o soluție… Și am făcut un CD cu muzică lăutărească, ce se mai cânta la vremea aceea. Am compus cu Viorica niște piese noi, cu instrumentiști și am încercat să îl vindem, am luat casele de discuri la rând…”, a declarat artistul.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Viorica de la Clejani a trecut prin mai multe momente critice, având grave probleme de sănătate. Mai mult, artista și-a dorit să slăbească, așa că a apelat la ajutorul medicilor chirurgi și esteticieni.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat îndrăgita artistă

Pe lângă scandalurile din viața privată după ce Margherita și Fulgy au ajuns în atenția legii, Viorica de la Clejani s-a confruntat cu probleme de sănătate grave. Cântăreața a ajuns la spital după ce a avut Covid, iar recuperarea a fost extrem de grea.

La vremea respectivă, Ioniță de la Clejani era îngrijorat de starea partenerei lui de viață. 

„Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor!”, a precizat artistul la vremea respectivă.

Viorica de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor și după ce a decis să își facă mai multe intervenții pentru a slăbi. După transformările fizice spectaculoase ale cântăreței, cuplul de la Clejani a ajuns în atenția publicului după ce au fost implicați în scandaluri de amploare.

Margherita și Fulgy au avut probleme cu legea, fiind cercetați pentru săvârșirea unor infracțiuni. Fiica celebrului cuplu a avut probleme cu drogurile, iar Fulgy a fost acuzat pentru agresiune și tâlhărie.

Un alt scandal a fost declanșat și de Ramona Manole, cealaltă fiică a lui Ioniță, pe care acesta nu a recunoscut-o.

Dincolo de problemele pe plan personal, Viorica de la Clejani și-a susținut mereu soțul și cei doi copii, oferind de nenumărate ori replici dure celor care îi criticau.

La vârsta de 48 de ani, Viorica de la Clejani se declară o femeie împlinită alături de soțul ei celebru. Cu toate că scandalurile nu au lipsit din viața cuplului de la Clejani, artista se bucură de aprecierea publicului. 

Adauga un comentariu