Cancan

Viorica și Ioniță de la Clejani au sărbătorit 25 de ani de mariaj. Condiția pusă de Ioniță pentru a o lua în căsătorie pe artistă

Publicat: 28 oct. 2020
viorica si ionita de la clejani
La începutul săptămânii, Viorica și Ioniță de la Clejani au sărbătorit 25 de ani de mariaj și 29 de ani de când se cunosc

La începutul săptămânii, Viorica și Ioniță de la Clejani au sărbătorit 25 de ani de mariaj și 29 de ani de când se cunosc. Îndrăgită interpreta de muzica lăutărească a povestit cum a fost ceruta de sotie de către Ioniță.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au sărbătorit luni, 25 de ani de căsătorie și 29 de ani de relație. Intrepreta de muzică de petrecere a povestit cum a fost cerută în căsătorie.

Viorica și Ioniță de la Clejani au sărbătorit 25 de ani de mariaj

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt în culmea fericirii. Cei doi au împlinit luni 25 de ani de căsătorie și 29 de relație. Viorica și Ioniță formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz, cei doi având doi copii împreună, Margherita și Fulgy. Artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cei doi, alături de un mesaj în care își anunța fanii că au împlinit 25 de căsătorie.

„Astăzi sărbătorim 25 de ani de căsnicie, dar suntem împreună de 29 de ani”, a scris artista în mediul online.

Totodată Viorica a povestit în cadrul unei emisiuni cum a cerut-o Ioniță în căsătorie.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista.

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au cunoscut când erau adolescenți

Cei doi artiști de muzică de petrecere s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. Viorica avea 14 ani, iar el 18 ani. Viorica a mers curajoasă și i-a cerut lui Ioniță o felie de tort, la acea vreme, Ioniță fiind cuplat cu mătușa artistei.

”Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreab: ”Ce faci nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”Păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

Familia Clejanilor, îndurerată! Margherita a fost nevoită să recunoască

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt devastați! Margherita a fost nevoită să recunoască că a consumat substanșe interzise, după ce s-au aflat rezultatele de la INML.

În urmă cu aproximativ trei luni, Margherita din Clejani a avu un accident rutier în Capitală. Oamenii legii au constat atunci că vedeta se afla sub influența substanțelor interzise.

Însă… atât ea cât și familia ei au negat cu vehemență acest lucru. Dar rezultatele analizelor făcute de INML au scos la iveală faptul că în sângele Margheritei era un cocktail de stupefiante, printre care și cocaină. Iar artista a fost nevoită să-și recunoască fapta.

Acum, anchetatorii speră ca Margherita să colaboreze cu ei pentru a-i ajuta să îi prindă pe cei care le vând droguri vedetelor din showbiz-ul românesc. Chiar și așa, însă, artista s-a ales cu dosar penal.

Adauga un comentariu