Cancan ultimă oră

Virgil Ianțu a spus adevărul despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică

Publicat: 08 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Virgil Ianțu a spus adevărul despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică
Virgil Ianțu a spus adevărul despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică

Virgil Ianțu a dezvăluit adevărul despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică, în urmă cu mai mulți ani. Prezentatorul de la TVR 2 a scos la iveală detalii neștiute legate de prietenia strânsă pe care a avut-o cu artistul. La un moment dat, pe la începuturile carierei lor, aceștia au avut chiar și o trupă împreună și au apărea în aceeași piesă de teatru.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Pe lângă profesia de prezentator, acesta este și cântăreț, dar și actor. Cu toate că are mii de fani în toată țara, puțini știu că el și Ștefan Bănică s-au certat, în urmă cu mai mulți ani. Ulterior, ei s-au împăcat, dar vreme de câteva luni nu și-au vorbit deloc, deși făceau parte din proiecte comune.

Virgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică

De curând, Virgil Ianțu a fost invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță’, de pe YouTube. Prezentatorul de la TVR 2 a abordat mai multe subiecte, legate atât de partea profesională, cât și personală. Printre altele, el a vorbit și despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică în urmă cu mai mulți ani.

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică se știu de foarte mulți ani, de pe vremea când erau la Conservator. Au observat imediat că au pasiuni asemănătoare, dar și talent cu carul, astfel că au decis să-și facă împreună o trupă. Vreme de 9 ani, cei doi artiști au cântat în formația „The Fitfties’. Mai apoi, din motive pe care prezentatorul de la TVR 2 nu a dorit să se dezvăluie public, el și Ștefan au pus capăt relației de prietenie, conform click.ro.

De ce nu și-au vorbit câteva luni

Conform spuselor lui Virgil Ianțu, el și Ștefan Bănică nu și-au vorbit câteva luni. Ulterior, au reușit să regleze neînțelegerile dintre ei, după ce au făsit puterea de a sta la aceeași masă și de a discuta.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani.

A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a susținut Virgil Ianțu în podcastul lui Cătălin Măruță, conform libertatea.ro.

Aceeași sursă mai scrie că Virgil Ianțu a dat de înțeles că acum nu mai există tensiuni între el și Ștefan Bănică, dar nu ar putea fi vorba despre o prietenie între ei.

Adauga un comentariu