Actualitate

Viviana Sposub, prezentatoare la Kanal D alături de Bursucu. La ce emisiune va apărea iubita lui George Burcea

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viviana Sposub prezentatoare la Kanal D alături de Bursucu. La ce emisiune va apărea iubita lui George Burcea
Viviana Sposub va fi prezentatoarea matinalului de la Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase

Iubita actorului George Burcea, Viviana Sposub, va fi prezentatoare la matinalul „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase. Astfel, finalista de la Bravo ai stil începe un nou capitol și se poate lăuda cu ceva experiență dobândită la Vorbește lumea, pe când era la Pro TV. Noua emisiune care o va avea drept amfitrioană va fi difuzată de luni până vineri, în intervalul 8-10.

După un parcurs foarte bun în competiția de fashion de la Kanal D, Viviana Sposub este pregătită să îmbrățișeze o nouă provocare. Focoasa brunetă rămâne la postul TV turcesc și va prezenta matinalul „Dimineața cu noi”. Momentan, încă nu a fost anunțată data de la care se va difuza noua emisiune, dar aceasta se va întâmpla cât de curând.

Viviana Sposub, prezentatoare la matinal

Viviana Sposub, care a cucerit inimile tuturor grație emisiunii „Bravo, ai stil”, îi va avea alături pe George Tănase și Bursucu, cu care va prezenta emisiunea matinală. Cei trei vor intra în casele telespectatorilor Kanal D în fiecare dimineața, de luni până vineri, în intervalul 08:00-10:00.

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri, Bursucu și George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de «cafeaua» noastră. Abia aștept să dăm startul distracției la «Dimineața cu noi»”, a declarat frumoasa brunetă care are o relație cu George Burcea.

Viviana Sposub, carte de vizită

Viviana s-a născut la data de 21 iunie 1997, la Botoșani. Vedeta de 24 de ani i-a cucerit pe fanii emisiunii „Bravo, ai stil” prin modul în care a gestionat situațiile tensionate din cadrului show-ului, dar și cu momentele sclipitoare din gale, atunci când a demonstrat că poate fi o bună actriță și cântăreață.

Viviana Sposub nu este novice în televiziune, ci are o vastă experiență după ce a fost prezentatoare meteo la Antena 1, coprezentatoare la „Vorbește lumea” la Pro TV și concurentă în emisiunea Ferma. În acel show ea l-a cunoscut pe actualul său iubit, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. În altă ordine de idei, chiar dacă nu a câștigat emisiunea de fashion, Viviana Sposub are șansa să se afirme ca prezentatoare la emisiunea de dimineață de la postul turcesc de televiziune.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu