Cancan

Viviana Sposub biografie: data nașterii, zodie, iubit. Motivul pentru care încă nu a pozat nud

Publicat: 21 apr. 2021
Viviana Sposub
Viviana Sposub a părăsit Antena 1 în urmă cu doi ani și s-a înregimentat în rândul vedetelor Pro TV

Viviana Sposub a devenit foarte cunoscută publicului din România odată cu participarea ei la emisiunea Ferma – Orășeni versus Săteni. Debutul ei în televiziune a avut loc însă la concurență, ea absolvind cursurile şcolii Intact Media Academy. Inițial ea a prezentat meteo în Observatorul Antenei 1. Mutarea la Pro TV o propulsează ca și coprezentatoare la Vorbește lumea, după care participă la Ferma. Aici a încins imaginația telespectatorilor cu unele ipostaze incendiare, apărând aproape nud alături de George Piștereanu.

În 2019, la mai puțin de o lună după încheierea socotelilor cu Trustul Intact, unde a prezentat rubrica Meteo, Viviana Sposub trecea în tabăra Pro TV, ca și coprezentatoare a emisiunii Vorbește lumea, alături de Adela Popescu şi Gabriel Coveşanu. Pentru început, salariul ei nu era mare, frumoasa brunetă câștigând 2000 de dolari la acel moment. Însă cu timpul, notorietatea acesteia a crescut, ba chiar a fost cooptată, anul trecut, în emisiunea Ferma – Orășeni versus Săteni. Aici, pe lângă faptul că i-a încântat pe telespectatori dar și pe concurenți cu formele ei, Viviana a câștigat un iubit – pe George Burcea.

Viviana Sposub data nașterii

Focoasa brunetă în vârstă de 24 de ani este de loc din Botoșani. Data nașterii Vivianei Sposub este 21 iunie 1997, astfel că iubita lui George Burcea este în zodia Gemeni. E bine de știut că la vârsta de 15 ani, Viviana Sposub a fost desemnată „Miss Boboc” la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” și are un talent mai puțin cunoscut – muzica. De asemenea, tânăra a luat bacalaureatul cu media 9,86, fiind pe locul 10 la nivelul județului Botoșani în acea perioadă. De asemenea, pe toată perioada liceului a participat, ca prezentatoare, la diverse evenimente. Mai mult, după ce a început să lucreze în presă, s-a înscris şi la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din SNSPA.

Viviana Sposub nud – o imagine așteptată de toți bărbații

Încă de pe vremea când prezenta meteo la Antena 1, Viviana Sposub poza provocator pe rețelele de socializare, contul de Instagram fiind o dovadă vie în acest sens. Cu timpul, focoasa brunetă a ridicat ștacheta, iar în emisiunea Ferma, Viviana a fost protagonista unor scene fierbinți. Astfel, ea a încins imaginația telespectatorilor în momentul în care a făcut duș cu George Piștereanu. Astfel, credem că nu e departe momentul în care Viviana Sposub va primi vreo ofertă să pozeze nud pentru o publicație de specialitate.

Zvonuri despre sarcină

La începutul acestui an, presa tabloidă a preluat anumite zvonuri potrivit cărora Viviana Sposub ar fi fost însărcinată. Ba chiar și colegii de emisiune, Cove și Lora, au luat-o la rost în direct, asaltând-o cu întrebări: „Viviana, spune adevărul, eşti însărcinată?” Iar răspunsul a venit: „Nu ştiu! Cred că nu!” Dar Cove avea să completeze: „A fost o ezitare, a fost o ezitare în răspunsul tău!” Însă timpul a confirmat faptul că bruneta nu este, cel puțin deocamdată, însărcinată.

În altă ordine de idei, Viviana Sposub este în plină ascensiune, iar informațiile din biografia ei, gen data nașterii, zodie, studii, iubit, nu mai sunt o necunoscută. Mai rămâne de văzut dacă Viviana Sposub va primi cât de curând oferte de a poza nud, pentru că, de ce să nu recunoaștem, are ce arăta lumii…

Adauga un comentariu