Cultural

Viviana Sposub și George Burcea se bucură de succes peste hotare. Ce planuri de viitor au cei doi

Publicat: 01 dec. 2022
Viviana Sposub și George Burcea se bucură de succes peste hotare. Ce planuri de viitor au cei doi
Viviana Sposub și George Burcea au un succes impresionant peste hotare și radiază de fericire împreună.

Viviana Sposub și George Burcea se bucură de succes peste hotare. Aceștia s-au mutat în Los Angeles după ce actorul a obținut un proiect uluitor și un rol într-un serial faimos. Dincolo de realizările deosebite pe plan profeisonal, Viviana Sposub și George Burcea radiază de feicire împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Iată ce planuri de viitor au cei doi.

Viviana Sposub și George Burcea se bucură de succes peste hotare

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu atât în viața privată, cât și pe plan profesional. Frumoasa Viviana Sposub a renunțat la cariera sa și s-a mutat în Los Angeles împrenuă cu iubitul ei celebru. Deși relația lor a fost privită cu reticență de unii, cei doi demonstrează tuturor cât de mult se iubesc.

Recent, George Burcea a făcut furori pe covorul roșu în Los Angeles, unde a avut loc premierea serialului „Wednesday”, în care acesta joacă rolul lui „Lurch”, alături de actori celebri. George Burcea a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când locuiește peste hotare și cum colaborează cu actori de la Hollywood.

„Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou. (…) Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set.

Am avut o probă la agenție, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n.r.), la Buftea, pentru a mă vedea live și a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu ești alesul. Agenția m-a propus pentru Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu.”, a declarat acesta.

De un succes impresionant pe plan profesional se bucură și Dumitrița Răzlog, fosta iubită a comedianului Micutzu. Aceasta este o prezență discretă în lumina reflectoarelor, dar se dedică profesiei sale artistice.

Ce spune George Burcea despre iubita sa

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public și au planuri mărețe de viitor. Actorul a vorbit recent despre partenera lui de viață, dezvăluind care sunt planurile lor de viitor.

,,Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas.”, a precizat acesta.

Viviana Sposub și George Burcea au un succes impresionant peste hotare și radiază de fericire împreună. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și se bucură din plin de celebritate.
Adauga un comentariu