Cancan

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, din nou împreună? Iată cum au fost văzuți cei doi

Publicat: 02 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu din nou împreună Iată cum au fost văzuți cei doi
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu de la începutul anului 2021

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au fotografiat, din nou, împreună. Chiar dacă a trecut mult timp de când s-au despărțit, cei doi nu se tem să le arate tuturor că au rămas prieteni.

Pe pagina sa de YouTube, Vlad Gherman a făcut un vlog, în care a răspuns mai multor întrebări venite din partea fanilor. Actorul din Adela a filmat atât de acasă, cât și de pe platourile de filmare. Ceea ce a atras atenția, însă, a fost faptul că s-a afișat alături de fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire, timp de nouă ani. Cei doi au rămas în relații bune, în ciuda cuvintelor răutăcioase din partea urmăritorilor și nu ezită să se afișeze împreună ori de câte ori au ocazia.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, din nou împreună: Ce au răspuns actorii, când au fost întrebați, dacă ar accepta să formeze un cuplu în scop profesional

Cei doi actori au anunțat, la începutul lunii februarie 2021, că nu mai formează un cuplu. Din acel moment, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au ales să meargă pe drumuri separate. Pe plan profesional, însă, căile celor doi s-au intersectat. Ei au jucat în același serial și au avut proiecte comune, fapt care i-a ajutat să nu se îndepărteze unul de celălalt, ba chiar să înceapă o frumoasă relație de prietenie.

În noul vlog postat de Vlad Gherman pe Youtube, actorii au răspuns mai multor întrebări, care au vizat atât viața profesională, cât mai ales viața personală a tânărului. Fanii nu au putut să treacă prea ușor cu vederea relația de prietenie cu Cristina Ciobănașu.

De aceea, după ce Vlad le-a arătat fanilor cum își începe dimineața și cum face sport, a venit întrebarea: „Ai accepta la un moment dat să formezi din nou, în scop profesional, un cuplu cu Criss, precum actorii din străinătate?”

Fiind și Cristina Ciobănașu de față, actorul din Adela a răspuns întrebării, însă a așteptat și replica fostei iubite.

“Da nu aș avea nicio problemă, din punctul meu de vedere. Ar fi o problemă să joci cu mine?”, o întreabă Vlad pe Criss.

“Nu aș avea nicio problemă. De ce nu aș avea nicio problemă? Pentru că e vorba de meserie”, răspunde Cristina Ciobănașu.

“Ăsta este răspunsul fraților! Este meseria noastră, ne-o respectăm și atunci, indiferent, dacă am avea de jucat o poveste de dragoste am face-o, așa cum am face-o și dacă am avea de jucat cu altcineva”, adaugă Vlad Gherman.

În final, Vlad Gherman a fost întrebat cum se înțelege cu Cristina acum, iar el a bătut palma cu ea și apoi s-au îmbrățișat. Acesta este un semn că relația lor de prietenie a evoluat frumos, fiind apropiați în continuare.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, prieteni chiar și după despărțire: „Suntem liberi să facem ce vrem”

În urmă cu aproximativ două luni, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au fotografiat împreună, spate în spate și au postat imaginea pe Instagram. Alături de aceasta apare și o descriere, în care subliniază că pe ei îi unește o prietenie strânsă și că se susțin în continuare, însă fiecare are dreptul de a începe o nouă relație. Acestea au fost spuse în contextul în care, în spațiul public, s-a discutat despre relația dintre Cristina Ciobănașu și noul ei iubit.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză ?)

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.’, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, același postat și de Vlad Gherman pe contul său de Instagram, în afară de ultima parte.

Adauga un comentariu