Cancan

Vlăduța Lupău a dat de înțeles că ar fi însărcinată. Cum s-a dat de gol artista

Publicat: 12 feb. 2021
Vlăduța Lupău însărcinată
Vlăduța Lupău și Adrian Rusu sunt în vacanță în Maldive

S-ar părea că îndrăgita artistă de muzică populară Vlăduța Lupău este însărcinată, iar acum se află în vacanță cu soțul său. Ea și Adrian Rus sunt în Maldive, unde sărbătoresc ziua de naștere a fostului portar de la CRF. Cu această ocazie, frumoasa interpretă s-a dat de gol cu privire la o posibilă sarcină.

Vlăduța Lupău trăiește clipe de relaxare în vacanța cu soțul ei, mai ales că este și ziua lui! Cu această ocazie, faimoasa cântăreață a dat de înțeles că așteaptă un bebeluș! Cântăreața de muzică populară a spus tot timpul că vrea să devină mamă, lucru care s-ar putea întâmpla mai repede decât ne-am aștepta. Și aceasta deoarece vedeta a scăpat fără să vrea porumbelul pe una dintre rețelele de socializare.

Îndrăgita solistă a ținut să-i ureze toate gândurile bune partenerului ei de viață. Mai mult ea a precizat că urmează să vină lucruri foarte bune în viața lor. Iar dezvăluirea aceasta i-a făcut pe fani să se gândească imediat că este pe cale să devină mamă.

Vlăduța Lupău este însărcinată?

Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, Vlăduța Lupău s-a făcut plăcută de public și a ajuns imediat în topurile preferințelor în mediul online. Pe lângă cariera de succes, Vlăduța Lupău are și o viață personală de invidiat. Trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Rus, un celebru fotbalist de la CFR Cluj. Cei doi și-au oficializat relația în 2019 și de atunci își arată iubirea cu fiecare ocazie.

În această perioadă, Vlăduța Lupău se află în vacanță alături de soțul său, care își sărbătorește ziua de naștere. Iar în urarea făcută acestuia, Vlăduța Lupău a dat de înțeles că ar fi însărcinată.

„Întotdeauna când este ziua ta parcă este și ziua mea… e sărbătoare! Dumnezeu să te țină sănătos și mulți ani pe lume, iar împreună până la adânci bătrâneți, așa cum ne-am jurat la biserică. Își mulțumesc că îmi ești cel mai bun prieten și că m-ai ales pe mine din atâtea suflete…că ești soțul meu! Ai tot ce îți dorești și ce își poate dori cineva… mă ai pe mine, iar ce nu ai… vine!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău a recunoscut în dese rânduri că își dorește un copil

Nu este prima dată când Vlăduța Lupău deschide subiectul despre copii. Artista își dorește să devină mamă și a declarat mereu că vrea să se întâmple asta cât este tânără. Cântăreața a precizat că își dorește ca împreună cu soțul ei să devină părinți cât mai curând. Mai mult, Vlăduța Lupău a declarat îmtr-o emisiune TV că nu va avea nevoie de o pauză de la carieră în cazul unei sarcini, dar știe că va fi greu, însă nu imposibil.

„Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm”, a declarat Vlăduța Lupău.

Așadar, s-ar părea că visul i se va împlini în curând, Vlăduța Lupău dând de înțeles că ar fi însărcinată…

Adauga un comentariu