Actualitate

Vlăduța Lupău a fost internată în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Publicat: 13 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău a fost internată în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista
Vlăduța Lupău a ajuns din nou pe mâinile medicilor, pentru o problemă de sănătate mai veche

Vlăduța Lupău a fost din nou internată în spital, pentru o problemă de sănătate căreia medicii par să nu reușească să-i dea de cap. De data aceasta, artista este încrezătoare că totul se va rezolva cu bine. De-a lungul timpului, Vlăduța Lupău a suferit de o tuse cronică, astfel că a fost nevoită să consulte mai mulți medici.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai talentate și îngrăgite cântărețe de muzică populară din România. Debutul ei artistic a avut loc la vârsta de patru ani, în emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric, în anul 1995. Acum, artista în vârstă de 32 de ani pare să trăiască o viață împlinită și familial, nu doar din punct de vedere profesional.

Vlăduța Lupău a fost internată în spital

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de-a lungul carierei vedeta a reușit să strângă o multitudine de admiratori, pe care îi ține mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Vedeta împărtășește cu fanii ei, în special pe Instagram, atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin fericite.

Vlăduța Lupău a ajuns din nou pe patul de spital. Cei care i-au urmărit activitatea știu că aceasta are o problemă destul de gravă cu ceva ce părea o tuse cronică. Acum aceasta speră că este ultima oară când va fi nevoită să mai treacă prin asta. Aceasta a mai afirmat că este ultima șansă ca ea să își poată rezolva această problemă.

„N-am mai zis astăzi nimic către voi pentru că și deoarece și din cauza că o să vă zic poate peste o zi două. Știți problema mea cu tusea, da? Încerc să o rezolv, e ultima șansă, ultima variantă”, a scris Vlăduța Lupău pe contul de Instagram.

Problema ei de sănătate este mai veche

La un moment dat, Vlăduța Lupău a început să se confrunte cu o serie de probleme de sănătate. Cu toate că la momentul respectiv simptomele păreau de răceală, artista nu a renunțat la programul său și a continuat să onoreze angajamentele. În încercarea de a-și alina durerile de urechi, Vlăduța a recurs la un truc neconvențional, folosind o țigară aprinsă în ureche. Cântăreața a povestit atunci pe Instagram cum a încercat să se trateze.

„Acum două zile, când mi-am făcut eu pozele, cred că m-a luat puțin roșu în gât. Am ieșit ieri, puțină febră, nu a băgat-o de seamă și azi noapte am simțit, când eram pe drum de la Covasna. Am avut filmări, am fost la doctor, mi-a dat să iau tratament, iar acum mă duc la eveniment. M-a prins și urechea asta, cumva, am zis să-i dau să fumeze o țigară singură”, a spus aceasta.

De-a lungul anilor, Vlăduța Lupău a suferit de o tuse cronică, fapt care a determinat-o să consulte mai mulți specialiști. Ba chiar, la Paris, medicii au refuzat să o opereze. După multe investigații, Vlăduța a fost diagnosticată cu hernie hiatală, o afecțiune în care partea superioară a stomacului trece prin diafragmă și intră în cavitatea toracică.

Adauga un comentariu