Cancan

Vlăduța Lupău a spus ce nume a ales pentru copil. Artista a dat detalii despre camera bebelușului

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău a spus ce nume a ales pentru copil. Artista a dat detalii despre camera bebelușului
Vlăduța Lupău și Adrian Rus vor deveni părinți pentru prima dată la sfârșitul acestei veri

Vlăduța Lupău urmează să nască un băiat și vorbit printre altele și despre ce nume a ales împreună cu soțul pentru primul ei copil. Potrivit spuselor artistei, ea și Adrian Rus au început să pună la punct camera micuțului care urmează să vină pe lume la sfârșitul verii. Și chiar dacă nu a dezvăluit încă numele copilului, Vlăduța Lupău a promis că le va povesti fanilor, amănunțit, la momentul potrivit.

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Interpreta de muzică populară e însărcinată cu primul ei copil. Ea și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți la sfârșitul acestei veri și vor avea un băiețel. Deși e o fire discretă, vedeta a acceptat să dezvăluie câteva amănunte nebănuite legate de numele fiului lor.

Vlăduța Lupău, declarații despre ce nume a ales pentru copil

Vlăduța Lupău a oferit primele declarații despre numele băiețelului ei. Artista, însărcinată cu primul ei copil, a dat detalii despre acest subiect important în noul număr al revistei VIVA! Frumoasa interpretă de muzică populară a dezvăluit că ea și soțul ei, Adi Rus, s-au gândit încă din primele zile la cum se va numi fiul lor. În cele din urmă, spune ea, micuțul și-a ales singur numele.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a povestit că ea și partenerul ei de viață, Adi Rus, s-au gândit la un nume pentru fiul lor încă din primele zile de sarcină. În cele din urmă, potrivit spuselor sale, acesta și-a ales singur numele. Mai multe detalii va oferi însă atunci când micuțul se va naște, eveniment așteptat de toată lumea.

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume. (râde)”, a precizat Vlăduța Lupău pentru revista VIVA!

Artista a dat detalii despre camera bebelușului

În ceea ce privește camera bebelușului, Vlăduța Lupău a explicat că aceasta a fost făcută de către designerul familiei încă de când ea și Adi Rus au început să construiască casa. La acea vreme, ei au hotărât să o coloreze în verde, însă, ulterior, au vopsit-o în albastru. Artista a precizat însă că nu au făcut încă o randare finală și că o vor face în următoarea perioadă. Cântăreața nu a cumpărat lucruri, dar soacra ei a achiziționat destul de multe, pe ascuns.

„Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni! Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin. (râde)”, mai povestește artista.

Vlăduța Lupău vrea să nască natural

Frumoasa artistă de muzică populară și de petrecere și-ar dori să nască natural, deși părerile sunt împărțite. Momentan, e prea devreme ca medicul să îi dea un sfat în acest sens.

„Încă e devreme și să spună medicul ceva în acest sens, și să mă decid eu. Mi-ar plăcea natural, deși părerile sunt foarte împărțite. Mai vedem atunci, în apropierea momentului”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Adauga un comentariu