Actualitate

Vlăduța Lupău, botez cu sute de invitați pentru Iair. Cum a fost petrecerea

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău botez cu sute de invitați pentru Iair. Cum a fost petrecerea
Vlăduța Lupău și Adi Rus au organizat un botez la superlativ pentru fiul lor Iair

Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au organizat un botez de lux pentru Iair, fiul lor, la care au luat parte sute de invitați. Potrivit spuselor interpretei, toată organizarea evenimentului a costat câteva zeci de mii de euro. Micuțul Iair a avut trei perechi de nași, iar botezul și petrecerea de după au fost fără cusur.

Marți, 27 septembrie 2022, a avut loc botezul lui Iair, copilul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. Și cum artista a dorit ca evenimentul să rămână în memoria apropiaților, pentru asta a fost nevoie de implicarea ei 100%. Iair a avut trei perechi de nași, iar petrecerea de după ceremonia religioasă a avut loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Cluj-Napoca.

Vlăduța Lupău, botez cu sute de invitați pentru Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au creștinat primul copil, micuțul Iair. Pentru ca totul să fie de neuitat, artista s-a implicat total în organizarea evenimentului. Artista și soțul ei au apelat la profesioniști pentru a organiza totul în cel mai mic detaliu. Din cele spuse de Vlăduța Lupău, pentru această ocazie ei au avut trei perechi de nași, unii dintre aceștia fiind Olguța Berbec și Remus Novac.

Cum multă lume nu a înțeles de ce evenimentul a avut loc într-o zi de marți, Vlăduța a explicat că în felul acesta, toți prietenii ei artiști vor putea fi prezenți. De asemenea, nici ea nu a fost nevoită să lipsească de la o cântare, fiind cunoscut faptul că artiștii sunt foarte solicitați în weekend.

Vlăduța Lupău a postat pe InstaStory pentru fanii ei, câteva poze de la petrecerea de botez a fiului ei, Iair. Tinerii părinți sunt cei mai fericiți și se vede după zâmbetele lor, că evenimentul a ieșit fix așa cum și-au propus. Proaspăta mămică a anunțat că la botezul fiului ei va exista un meniu variat pentru toate gusturile, și se pare că s-a ținut de cuvânt.

„De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat!
Ești minunea noastră”, a scris Vlăduța Lupău pe contul de socializare.

O petrecere la superlativ

În ultimele zile, Vlăduța Lupău a fost foarte implicată în organizarea petrecerii de botez a fiului ei. Și aceasta deoarece îndrăgita interpretă de muzică populară și de petrecere și-a dorit un eveniment spectaculos. Este binecunoscut faptul că Vlăduța și Adi nu și-au făcut petrecere de nuntă, dar au avut grijă ca botezul fiului lor să fie cel mai frumos eveniment.

Pentru decorul sălii în care a avut loc marea petrecere, artista a apelat la un specialist celebru, iar florile, patru camioane!, au fost aduse la Cluj de la București. Invitații au fost încântați de prezența unor mari artiști care au cântat pentru Iair. Mai mult, Vlăduța Lupău și-a dorit enorm ca la petrecerea de botez să-i cânte Andra, artistă pe care ea o admiră de când era copil.

Pentru slujba de la biserică, Vlăduța a ales o ținută elegantă, discretă, însă destul de provocatoare cât să-i pună în evidență toate calitățile. O rochie lungă, fără bretele, iar în păr a purtat o diademă din pietre prețioase. Însă la petrecerea de după, artista schimbat mai multe rochii, cu care și-a surprins invitații.

Adauga un comentariu