Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Va fi nașă pentru copilul unei colege de breaslă

Publicat: 19 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec a adus o mare bucurie în familia sa. Frumoasa vedetă va aduce pe lume al doilea copil. Astfel, micuțul va veni pe lume anul viitor. Vlăduța Lupu deja a anunțat că va fi nașa copilului. Cele două sunt prietene de multă vreme și chiar colege de breaslă.

Olguța Berbec, însărcinată pentru a doua oară

Olguța Berbec formează alături de saxofonistul Remus Novac unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și chiar unul dintre cele mai solide. Aceștia sunt împreună de aproximativ cinci ani de zile. De asemenea, au un copil de patru ani, pe nume Cezara Elena.

Olguța Berbec este căsătorită cu Remus Novac. Cei doi s-au căsătorit în 2016, la începutul lunii noiembrie, iar nași de cununie le-au fost Mihai Morar și soția acestuia.

Va avea încă o fetiță

Astfel, zilele acestea frumoasa cântăreață de muzică populară din Mărășești le-a dat o veste grozavă fanilor ei. Ea și Remus se pregătesc să devină din nou părinți, anul viitor. Fina lui Mihai Morar este însărcinată în cinci luni și va avea tot o fetiță.

„A trecut perioada grea. Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu mă așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta”, a declarat cântăreața de muzică populară în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Vedeta în vârstă de 36 de ani și-a găsit deja și nașică. Este vorba despre cântăreața Vlăduța Lupău, care s-a autopropus pentru acest rol.

A împărtășit bucuria cu fanii

De altfel, artista este atât de fericită încât le-a împărtășit acest lucru fanilor și a postat pe contul personal de instagram o fotografie cu burtica de gravidă.

Fanii din mediul online au reacționat imediat la postarea Olguței și s-au întrecut unii pe ceilalți în urări care mai de care mai frumoase. Printre ei se numără și Vlăduța Lupău, buna ei prietenă a interpretei de muzică populară.

„Toată dragostea ❤️ spre voi!/ Ce bucurie! Sarcină ușoară!♥️/ Ce fericire e la voi în familie! Să fiți sănătoși toti 4! ?❤?/ Felicitări! ❤️ Sarcină ușoară!/ Doamne, nu cred, chiar ma gândeam la asta, va ador!!?”, iar lista continuă cu comentarii care mai de care mai frumoase.

Adauga un comentariu