Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău, însărcinată? Fanii au asaltat-o cu urări: „Un an nou fericit și cu un bebe sănătos”

Publicat: 05 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vlăduța Lupău a petrecut Revelionul alături de soțul ei într-un restaurant din Arad. Aceasta a arătat spectaculos într-o ținută de gală. Totuși, fanilor le-a atras atenția un alt detaliu după ce au văzut fotografia postată de îndrăgita cântăreață.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, și cu accesorii atent alese, Vlăduța Lupău și-a etalat vestimentați pe rețelele de socializare. Fanii au asaltat-o imediat cu mesaje, întrebând-o dacă așteaptă un copil.

Vlăduța Lupău și soțul său, la revelion
Vlăduța Lupău și soțul său, de revelion

Vlăduța Lupău este însărcinată?

Admiratorii Vlăduței au asaltat-o cu numeroase urări de bine pentru noul an și s-au grăbit să o felicite pentru sarcină, deși artista nu a confirmat acest lucru.

“Vine un bebe? sarutmainile și an nou fericit!”, “Un an nou fericit și cu un bebe sănătos ”, “Ți se vede burtica”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit la fotografia publicată pe Facebook.

Vlăduța Lupău nu a afirmat nimic de o posibilă sarcină. Totuși aceasta a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că își dorește foarte mult să devină mamă în 2022. Interpreta are o căsnicie invidiată de mulți. Aceasta este căsătorită cu fotbalistul Adi Rus, fost portar la CFR Cluj. Vlăduța simte că este momentul ca familia lor să se mărească.

„Îmi doresc un copilaș. Asta îmi lipsește”, a declarat Vlăduța Lupău la PRO TV.

Vlăduța Lupău, primele declarații despre copil

Vlăduța Lupau știe deja cum vrea să-și crească copilul, deși încă nu a devenit mamă. Aceasta a afirmat în urmă cu ceva timp că își dorește ca acesta să se bucure de lucrurile simple în viață și să nu fie crescut în puf.

„Îmi doresc copii, toată lumea își dorește copii. Nu mi-ar fi teamă de nimic dacă aș rămâne însărcinată. Copilul meu va fi îmbrăcat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la fermă, așa spun acum. De ce să îi cumpăr niște ghete scumpe care oricum îi vor rămâne mici? Eu așa am fost crescută. Așa spun acum, îi dau mai puțin, ca să își dorească mult. (…) Eu cred că o să fiu destul de dură cu copiii mei, dar o să fie soțul meu care să îi cocoloșească. (…) Dacă ar fi talentat mi-ar plăcea”, a declarat celebra artistă la un moment dat, pentru wowbiz.ro.

Adauga un comentariu